Neler Yeni

Bu kazanın cezası nasıl sonuçlanır?

burak9956

80+ Bronze
burdaki tek sıkıntı, sizinkilerin u dönüşü yasağını dikkate almaması. yani çok çok yüksek ihtimal sizinkilere de kusur çıkacaktır ama ben çok yüksek oranda olacağını sanmıyorum. gelen polisler tutanak tutarken bilgi vermediler mi kusur durumu hakkında?
başta bekçiler vardı sonra etraftaki polisler geldi en son da trafik ekipleri gelip tutanakları tuttular. Hepsi başka bir şey diyordu. Ben sadece mahkemede kesinleşeceğini anladım

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
başta bekçiler vardı sonra etraftaki polisler geldi en son da trafik ekipleri gelip tutanakları tuttular. Hepsi başka bir şey diyordu. Ben sadece mahkemede kesinleşeceğini anladım
işin içinde alkol olduğu için zaten mahkemelik kaza

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben 25 75 çıkacağını düşünüyorum
Yanlış yerden dönme cezasını ödersiniz. Kaskonuz varsa da sizin araç orjinal bir şekilde toplanır merak etmeyin.
Yalnız karşı taraf için ;
Araç trafikten men
Alkol ve ehliyet cezası
Sigorta şirketinin kişiye davası
Ve tazminatları çıkacaktır. Kasko var demişsin zaten. Sizin için iş kolaylaşacaktır merak etme

burak9956

80+ Bronze
Ben 25 75 çıkacağını düşünüyorum
Yanlış yerden dönme cezasını ödersiniz. Kaskonuz varsa da sizin araç orjinal bir şekilde toplanır merak etmeyin.
Yalnız karşı taraf için ;
Araç trafikten men
Alkol ve ehliyet cezası
Sigorta şirketinin kişiye davası
Ve tazminatları çıkacaktır. Kasko var demişsin zaten. Sizin için iş kolaylaşacaktır merak etme
Kasko arabaya pert verip ödemesini de yapabilir sanırım. Araba işyerimizin karşısında duruyor, bekliyoruz.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven

burak9956

80+ Bronze

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Yok açmadı, kilitli de değildi. Baya sert darbe yiyip dönmüş nasıl açılmadı anlamadım. Araba hasar kayıtsız airbaglere hiç müdahale olmadı.
Airbag açmadıysa perte çıkarmayabilir kasko, bazen çok küçük kazalarda araç airbag açınca kasko perte çıkarmak istiyo aracı çünkü orijinal airbagler çok pahalı oluyo

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Sana bir şey olmaz. Endişelenmene gerek yok. Tanıdıklarına yüklü bir para cezası, diğer Alkollü şahısa da ehliyet iptali artı para cezası gelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Metin dal
Sana bir şey olmaz. Endişelenmene gerek yok. Tanıdıklarına yüklü bir para cezası, diğer Alkollü şahısa da ehliyet iptali artı para cezası gelir.
adamın ehliyeti yok zaten hocam :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

karşı taraf %100 haksız çıkmaz sizde de kusur var tahminim 30 70 40 60 olabilir
mahkemede her şey çıkar hocam dert etmeyin

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kasko arabaya pert verip ödemesini de yapabilir sanırım. Araba işyerimizin karşısında duruyor, bekliyoruz.
Zannetmiyorum.
Bu arada airbag açtı diye hemen perte çıkarmıyorlar arabayı. Airbag açıpta perte çıkmayan araba da var. Kemer tokaları patlayıp gerisi patlamayan arabalar da var.
Aracın fiyat listesi çıkartılır ona göre perte çıkarılır veya çıkarılmaz.
Ki zannetmiyorum çıkaracaklarını. Perte çıkmayan demir yığını çok fazla var.

Mahkeme sonuçlanana kadar arabayı yatırabilirler bu arada. Dosya işlenmeyebilir.
Bu şekilde 1 aracı 4 sene dükkanda tuttuk. Sonra 4 yıllık otopark bedeli ödediler bize. (babam kaportacı) . Sonuç olarak şirket araca istenen +2000 tl parayı vermedi. Sahibi de aracı parçaladı.
Şirketin verdiği paradan kat be kat fazlasını almıştır eminim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,186
Üyeler
166,169
Son üye
Aliyurt19