𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
İşte bu yüzden resmi satıcılar dışındaki hiçbir satıcıdan Xiaomi telefon almayın diyoruz.
Adam 30K vermiş. Bozuk kırık çıkarsa diye videoya almak istemiş iade için. Alması da iyi olmuş zaten.mesela paket o kdr orjinal gibi paketliyken üstelik açılmamışken paketide de açılmamışken neyden şüphelendilerde videoya aldılar
telefonu nasıl öyle paketlediler vsvs
N11'den elektronik alınmaz. Amazon 1 numara.
Bizde bir ürünü alanda aynı işlemleri yapıyoruz. Hatta yaklaşık 1 ay önce bi turkcell bayisinden telefon aldık. Telefonda sorun olup olmadığını anlamak içinde kurmayı bilmiyorum rolü yaptım onlara kurdurdum. Öyle satın aldım.video da o kadar fazla gariplik var ki hiç bi şey anlamadım
mesela paket o kdr orjinal gibi paketliyken üstelik açılmamışken paketide de açılmamışken neyden şüphelendilerde videoya aldılar
30K Verdiğin şeyi, üstelik TR kargo firması ile gelen bir şeyi, bir TEKNOLOJİK Cihazı, Video çekmeden mi açıcaksın? Çok paran var galiba..video da o kadar fazla gariplik var ki hiç bi şey anlamadım
mesela paket o kdr orjinal gibi paketliyken üstelik açılmamışken paketide de açılmamışken neyden şüphelendilerde videoya aldılar
Adam 30K vermiş. Bozuk kırık çıkarsa diye videoya almak istemiş iade için. Alması da iyi olmuş zaten.
N11'den elektronik alınmaz. Amazon 1 numara.
Bizde bir ürünü alanda aynı işlemleri yapıyoruz. Hatta yaklaşık 1 ay önce bi turkcell bayisinden telefon aldık. Telefonda sorun olup olmadığını anlamak içinde kurmayı bilmiyorum rolü yaptım onlara kurdurdum. Öyle satın aldım.
arkdşlar videoya çekmekte bi sorun mu var dedim sadece içinde ne olduğunu biliyolarmışçasına bi izlenim aldım ondan dedim vurmayın bana30K Verdiğin şeyi, üstelik TR kargo firması ile gelen bir şeyi, bir TEKNOLOJİK Cihazı, Video çekmeden mi açıcaksın? Çok paran var galiba..