Neler Yeni

Bu kez salatalık değil bozuk telefon çıktı!

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
video da o kadar fazla gariplik var ki hiç bi şey anlamadım

mesela paket o kdr orjinal gibi paketliyken üstelik açılmamışken paketide de açılmamışken neyden şüphelendilerde videoya aldılar
telefonu nasıl öyle paketlediler vsvs

Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Hüseyin
mesela paket o kdr orjinal gibi paketliyken üstelik açılmamışken paketide de açılmamışken neyden şüphelendilerde videoya aldılar
Adam 30K vermiş. Bozuk kırık çıkarsa diye videoya almak istemiş iade için. Alması da iyi olmuş zaten.
N11'den elektronik alınmaz. Amazon 1 numara.

heraishere

80+ Bronze

Bizde bir ürünü alanda aynı işlemleri yapıyoruz. Hatta yaklaşık 1 ay önce bi turkcell bayisinden telefon aldık. Telefonda sorun olup olmadığını anlamak içinde kurmayı bilmiyorum rolü yaptım onlara kurdurdum. Öyle satın aldım.

xTURANN

80+ Silver

30K Verdiğin şeyi, üstelik TR kargo firması ile gelen bir şeyi, bir TEKNOLOJİK Cihazı, Video çekmeden mi açıcaksın? Çok paran var galiba..

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
Adam 30K vermiş. Bozuk kırık çıkarsa diye videoya almak istemiş iade için. Alması da iyi olmuş zaten.

N11'den elektronik alınmaz. Amazon 1 numara.
Bizde bir ürünü alanda aynı işlemleri yapıyoruz. Hatta yaklaşık 1 ay önce bi turkcell bayisinden telefon aldık. Telefonda sorun olup olmadığını anlamak içinde kurmayı bilmiyorum rolü yaptım onlara kurdurdum. Öyle satın aldım.
30K Verdiğin şeyi, üstelik TR kargo firması ile gelen bir şeyi, bir TEKNOLOJİK Cihazı, Video çekmeden mi açıcaksın? Çok paran var galiba..
arkdşlar videoya çekmekte bi sorun mu var dedim :D sadece içinde ne olduğunu biliyolarmışçasına bi izlenim aldım ondan dedim vurmayın bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,206
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom