Ölü Pixel olması lazım sankiAlıntıyı görüntülemerhaba arkadaşlar geçtiğimiz pazar günü vatan bilgisayardan Asus tuf 27 inç monitör aldım eve getirip kurdum sorun yoktu 1 gün sonra bu kırmızı nokta çıktı geri götürdüm ama bunun değişim sebebi olmadığını söyleyerek beni geri gönderdiler sadece siyah ekranda görünüyor bunun ne olduğu hakkında bilgisi olan varmı ve değişim veya iade hakkında nasıl bir yol izleyebilirim?
Sırf böyle sorun çıkar da kargo süresi ile uğraşamam diye gittim vatandan aldım yine de başıma geldi ve dalga geçer gibi değişemeyiz diyorlar paramız ile rezil olduk varyaHocam bu ölü pixele benziyor kesinlikle değiştirmek zorundalar fakat Vatan bunlarla uğraşmıyor direkt olarak servise gönderiyor. Bütün firmaların farklı kuralları var fakat 1 tane ölü pixeli kimse kabul edip değiştirmez. THH'ne başvurursan kesinlikle kazanırsın ölü pixel ayıplı ürün kategorisine girer. Sen tekrar Vatan'a git ürünü değiştirmek istediğini söyle yoksa THH'ne başvuracağım de belki değiştirirler. Değiştirmezlerse de dava açarsan 4 5 ay kullanırsın sonra değiştirtirsin.
Valla ne bileyim kardeşim büyük mağza dedik her türlü iletişim olur dedik olmadıHocam internetten almak her türlü daha iyi, sen bu ürünü geri iade edemeyeceksin Vatan Bilgisayar'a, THH'ile uğraşacaksın. İnternetten almış olsaydın 14 gün cayma süren vardı her türlü iade edebilirdin.
ben 2 sene önce itopyadan almıştım kabul etmediler thh ye verdim 1 sene sonunda iade edebildimHocam internetten almak her türlü daha iyi, sen bu ürünü geri iade edemeyeceksin Vatan Bilgisayar'a, THH'ile uğraşacaksın. İnternetten almış olsaydın 14 gün cayma süren vardı her türlü iade edebilirdin.
Valla sıkıntı değil bende veririm araştırdım ayıplı mal katagorisine giriyormuş her şekilde değişmek zorundalarmış ben heyete veririm ne zaman değişirse değişsinben 2 sene önce itopyadan almıştım kabul etmediler thh ye verdim 1 sene sonunda iade edebildim
Ölü pixel gibi duruyor, üründe ölü pixel çıkması kusurlu ürün olmasına neden olur bundan dolayı değiştirmeleri gerekiyor. Müşteri hizmetleriyle konuşun.Alıntıyı görüntülemerhaba arkadaşlar geçtiğimiz pazar günü vatan bilgisayardan Asus tuf 27 inç monitör aldım eve getirip kurdum sorun yoktu 1 gün sonra bu kırmızı nokta çıktı geri götürdüm ama bunun değişim sebebi olmadığını söyleyerek beni geri gönderdiler sadece siyah ekranda görünüyor bunun ne olduğu hakkında bilgisi olan varmı ve değişim veya iade hakkında nasıl bir yol izleyebilirim?
Konuştum en az 5 tane olması gerekiyor falan dedilerÖlü pixel gibi duruyor, üründe ölü pixel çıkması kusurlu ürün olmasına neden olur bundan dolayı değiştirmeleri gerekiyor. Müşteri hizmetleriyle konuşun.
Değişim için 1 tane çıkması yeterli diye biliyorum.Konuştum en az 5 tane olması gerekiyor falan dediler
THH konusunu açtınız mı? Bazı firmalar daha sonra başları ağrımasın diye değiştiriyor, bazısı ise müşteri uğraşmaz zaten diyip umursamıyor. Kendileri de biliyor aslında ayıplı olduğunu ama tokatlayabildiklerini tokatlamak istiyorlar.Konuştum en az 5 tane olması gerekiyor falan dediler