Neler Yeni

Bu kırmızı nokta nedir ?

Alialyy38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali
IMG_20230125_232200.jpg
merhaba arkadaşlar geçtiğimiz pazar günü vatan bilgisayardan Asus tuf 27 inç monitör aldım eve getirip kurdum sorun yoktu 1 gün sonra bu kırmızı nokta çıktı geri götürdüm ama bunun değişim sebebi olmadığını söyleyerek beni geri gönderdiler sadece siyah ekranda görünüyor bunun ne olduğu hakkında bilgisi olan varmı ve değişim veya iade hakkında nasıl bir yol izleyebilirim?

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Alıntıyı görüntülemerhaba arkadaşlar geçtiğimiz pazar günü vatan bilgisayardan Asus tuf 27 inç monitör aldım eve getirip kurdum sorun yoktu 1 gün sonra bu kırmızı nokta çıktı geri götürdüm ama bunun değişim sebebi olmadığını söyleyerek beni geri gönderdiler sadece siyah ekranda görünüyor bunun ne olduğu hakkında bilgisi olan varmı ve değişim veya iade hakkında nasıl bir yol izleyebilirim?
Ölü Pixel olması lazım sanki

Viper35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
usame şahan
Hocam bu ölü pixele benziyor kesinlikle değiştirmek zorundalar fakat Vatan bunlarla uğraşmıyor direkt olarak servise gönderiyor. Bütün firmaların farklı kuralları var fakat 1 tane ölü pixeli kimse kabul edip değiştirmez. THH'ne başvurursan kesinlikle kazanırsın ölü pixel ayıplı ürün kategorisine girer. Sen tekrar Vatan'a git ürünü değiştirmek istediğini söyle yoksa THH'ne başvuracağım de belki değiştirirler. Değiştirmezlerse de dava açarsan 4 5 ay kullanırsın sonra değiştirtirsin.

Alialyy38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu ölü pixele benziyor kesinlikle değiştirmek zorundalar fakat Vatan bunlarla uğraşmıyor direkt olarak servise gönderiyor. Bütün firmaların farklı kuralları var fakat 1 tane ölü pixeli kimse kabul edip değiştirmez. THH'ne başvurursan kesinlikle kazanırsın ölü pixel ayıplı ürün kategorisine girer. Sen tekrar Vatan'a git ürünü değiştirmek istediğini söyle yoksa THH'ne başvuracağım de belki değiştirirler. Değiştirmezlerse de dava açarsan 4 5 ay kullanırsın sonra değiştirtirsin.
Sırf böyle sorun çıkar da kargo süresi ile uğraşamam diye gittim vatandan aldım yine de başıma geldi ve dalga geçer gibi değişemeyiz diyorlar paramız ile rezil olduk varya

Viper35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
usame şahan
Hocam internetten almak her türlü daha iyi, sen bu ürünü geri iade edemeyeceksin Vatan Bilgisayar'a, THH'ile uğraşacaksın. İnternetten almış olsaydın 14 gün cayma süren vardı her türlü iade edebilirdin.

Alialyy38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali
Hocam internetten almak her türlü daha iyi, sen bu ürünü geri iade edemeyeceksin Vatan Bilgisayar'a, THH'ile uğraşacaksın. İnternetten almış olsaydın 14 gün cayma süren vardı her türlü iade edebilirdin.
Valla ne bileyim kardeşim büyük mağza dedik her türlü iletişim olur dedik olmadı

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
ben 2 sene önce itopyadan almıştım kabul etmediler thh ye verdim 1 sene sonunda iade edebildim

Viper35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
usame şahan
Er ya da geç her türlü sen o monitörü değiştirirsin hocam fakat ortalama süre 5 ay kadar olur.

Alialyy38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali
ben 2 sene önce itopyadan almıştım kabul etmediler thh ye verdim 1 sene sonunda iade edebildim
Valla sıkıntı değil bende veririm araştırdım ayıplı mal katagorisine giriyormuş her şekilde değişmek zorundalarmış ben heyete veririm ne zaman değişirse değişsin

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Alıntıyı görüntülemerhaba arkadaşlar geçtiğimiz pazar günü vatan bilgisayardan Asus tuf 27 inç monitör aldım eve getirip kurdum sorun yoktu 1 gün sonra bu kırmızı nokta çıktı geri götürdüm ama bunun değişim sebebi olmadığını söyleyerek beni geri gönderdiler sadece siyah ekranda görünüyor bunun ne olduğu hakkında bilgisi olan varmı ve değişim veya iade hakkında nasıl bir yol izleyebilirim?
Ölü pixel gibi duruyor, üründe ölü pixel çıkması kusurlu ürün olmasına neden olur bundan dolayı değiştirmeleri gerekiyor. Müşteri hizmetleriyle konuşun.

Alialyy38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ali
Ölü pixel gibi duruyor, üründe ölü pixel çıkması kusurlu ürün olmasına neden olur bundan dolayı değiştirmeleri gerekiyor. Müşteri hizmetleriyle konuşun.
Konuştum en az 5 tane olması gerekiyor falan dediler

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Viper35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
usame şahan
Konuştum en az 5 tane olması gerekiyor falan dediler
THH konusunu açtınız mı? Bazı firmalar daha sonra başları ağrımasın diye değiştiriyor, bazısı ise müşteri uğraşmaz zaten diyip umursamıyor. Kendileri de biliyor aslında ayıplı olduğunu ama tokatlayabildiklerini tokatlamak istiyorlar.

Top Bottom