Neler Yeni

Bu kitabı nereden bulabilirim

blaaarp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
blaaarp
İlgilendiği Kategoriler
Counter Strike, Valorant
İnternette araştırdım fakat stoğu olan satıcı bulamadım elinde olupta satmak isteyen varsa ulaşabilirmi
1725490785130.png

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,439
İsim
Mehmet Aslan
İnternette araştırdım fakat stoğu olan satıcı bulamadım elinde olupta satmak isteyen varsa ulaşabilirmi
Alıntıyı görüntüle
Ya internette kitantik üzerinden 500 liraya alıcaksın ya da çevrende sahaf varsa onları sorup soruşturacaksın. Başka türlü bulunmaz.

KAANT10X

80+ Bronze
Arif Doğan öldü diye mi basılmıyor akıllı bir yayınevi şu ortamda şu kitabı basar Türkiye'de Bestseller olur.

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
haiko haikoloji
Arif Doğan öldü diye mi basılmıyor akıllı bir yayınevi şu ortamda şu kitabı basar Türkiye'de Bestseller olur.
Literatürden ucube kitapçıkları basıp basıp dolduruyorlar tüm yayınevlerini; bu tür önem arz eden kitaplara gelince; milletin burnundan fitil fitil getiriyorlar. Kesin büyük dümenler dönüyor bu memlekette...
Bu sorunsal sadece dil-tarih, coğrafya ve edebiyat alanında değil; daha büyüğü bilim ve teknik yayınlarda yapılıyor ülkem camiasında.
Yazılım ve donanım alanında cayır cayır teknik kaynaklara aç; nice elleri boş dönen bir dünya insanlar gördüm ben bu şehrim yayınevlerinde.

Top Bottom