Bu kızı tekrardan nasıl elde ederim?

Davut Efe

80+
Reaksiyon skoru
37
Kızla 3 hafta çıktım ve kız flörtleşmeye başlamadan önce benden hoşlanıyomuş 1 hafta flörtleşmenin ardından çıkmaya başladık ve sağlam bir ilişkide ilerlerken 4.haftanın başında birden ayrıldı gelip yüzüme bile konuşmadı arkadaşları gelip söyledi aldığım kolyeyi verdi yaklaşık 1 ay oluyor ve dün yakın arkadaşıyla aynı anda takipten çıkıp takipçilerden beni çıkardılar hiç bir şekilde toxiclik yapmadım gayet iyi ilerlediğimizi kendisinin ağzındanda duydum birden böyle yapınca kırıldım dünde attığı storye bakmayıp story atmıştım ve okuldanız yarında okul açılıyor sınıflarımız yan yana sürekli yüzünü görüyorum kötü bir bakış atmakta istemiyorum ne yapmalıyım? not:kız balık burcu ve utangaç biri.

Kızın balık burcu olması ne işe yarayacak onu anlamadım.
Neyse, bu senin elinde olmayan bir şey. Demek ki kız başkasını bulmuş ya da ailesinden dolayı çekingen davranıyor ya da sevgilisi olmasını istemiyor ya da sınav senesi bunlarla uğraşmak istemiyor ya da geçmişte yaşadığı bir olay aklına geldi ve direkt ayrılmak istedi ya da parayı buldu ya da birisinden seninle ilgili kötü bir şey duydu ya da onunla çıkarken fark etmeden kötü bir şey yaptın.
Konuşmaya çalış bakalım sebebi neymiş.

Kızın balık burcu olması ne işe yarayacak onu anlamadım.
Neyse, bu senin elinde olmayan bir şey. Demek ki kız başkasını bulmuş ya da ailesinden dolayı çekingen davranıyor ya da sevgilisi olmasını istemiyor ya da sınav senesi bunlarla uğraşmak istemiyor.
Sınav senesi değil başkasını bulsaydı her türlü haberim olurdu ve pek sevgili meseleleri ile uğraşan biride değil aile konusunda yeterince üstüne düştüğümü düşünüyorum çünkü çıkmaya başladığımız zaman defalarca kez dedim ailen konusunda sıkıntı çıkarsa lütfen bana söyle falan dedim ayrıldıktan sonra yazdım konuştuk aile yüzünden olmadığını söyledi bilmiyorum gayet ilgiliydi ayrıldığı günün sabahı "Günaydııın aşk" mesajı atmış bir kıza ne diyebilirim ki?

Boş ver gitsin takipten çıkmış boşa geri atma derim lakin ben hoşlandığım kız beni takipten çıktı diye bende kendim çıktım ondan.Unutamayabilirsin salla gitsin.Sınav senesi olmasada Ortalama önemli olduğunu söyleyim obp alınıyor ve cidden fark ettiriyor sıralamayı

Sınav senesi değil başkasını bulsaydı her türlü haberim olurdu ve pek sevgili meseleleri ile uğraşan biride değil aile konusunda yeterince üstüne düştüğümü düşünüyorum çünkü çıkmaya başladığımız zaman defalarca kez dedim ailen konusunda sıkıntı çıkarsa lütfen bana söyle falan dedim ayrıldıktan sonra yazdım konuştuk aile yüzünden olmadığını söyledi bilmiyorum gayet ilgiliydi ayrıldığı günün sabahı "Günaydııın aşk" mesajı atmış bir kıza ne diyebilirim ki?
ilk kız mı sevdiğini söyledi

ilk kız mı sevdiğini söyledi
ilk onun post atmasıyla muhabbetimiz açıldı fakat ben teklif ettim arkadaşının ağzından sonrasından laf aldım ve konuşmaya başlamadan önce benden hoşlanıyormuş daha önce kulağıma gelmişti bir arkadaş tarafından fakat pek inanmamıştım o sıra.

Kızla 3 hafta çıktım ve kız flörtleşmeye başlamadan önce benden hoşlanıyomuş 1 hafta flörtleşmenin ardından çıkmaya başladık ve sağlam bir ilişkide ilerlerken 4.haftanın başında birden ayrıldı gelip yüzüme bile konuşmadı arkadaşları gelip söyledi aldığım kolyeyi verdi yaklaşık 1 ay oluyor ve dün yakın arkadaşıyla aynı anda takipten çıkıp takipçilerden beni çıkardılar hiç bir şekilde toxiclik yapmadım gayet iyi ilerlediğimizi kendisinin ağzındanda duydum birden böyle yapınca kırıldım dünde attığı storye bakmayıp story atmıştım ve okuldanız yarında okul açılıyor sınıflarımız yan yana sürekli yüzünü görüyorum kötü bir bakış atmakta istemiyorum ne yapmalıyım? not:kız balık burcu ve utangaç biri.
Boşverin. O yokmuş gibi hiç bir şey yaşanmamış gibi

ilk onun post atmasıyla muhabbetimiz açıldı fakat ben teklif ettim arkadaşının ağzından sonrasından laf aldım ve konuşmaya başlamadan önce benden hoşlanıyormuş daha önce kulağıma gelmişti bir arkadaş tarafından fakat pek inanmamıştım o sıra.
Knk uzun bi ilişki olsa kurtar derim ama 4 haftalık bir ilişki çok değil uğraşma değmez eğer ben uğraşacağım diyorsan en başta nedenini öğren bi

Burçlar Kadar Saçma Bir Şey Yok Niye Yazdın Bilmiyorum.

Konuya Gelirsek.

Trip Atıyor Olabilir, Sana İlgi Duymuyor Olabilir, Yada Bilmeden Bir Şey Yaptın " Veya En Bombası Arkadaşlarından Biri Seni Kıza Karşı Kötüledi."

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,816
Üyeler
190,979
Son üye
cdc1907
Geri