Neler Yeni

Bu klavye alınır mı?

halitxct

80+ Silver

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Baya güzel görünüyo. Yalnız ben başka bir marka blue switch klavye kullanıyorum, geceleri evdekilere bazı tatsız durumlar yaşamama sebep oldu 😅😅

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
Blue switch başta güzel gibi olsa da sonradan çok yorabiliyor ben uzun bir süre blue switch kullandıktan sonra red switche geçtim dünya varmış 😅 tabi sana kalmış ses kısmı şimdiden h.o.

halitxct

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bilen varmı alınır mı bu klavye

halitxct

80+ Silver
Yokmu başka bilgisi olan

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Klavye güzel duruyor, blue switch sesine takılmam diyorsan alınabilir bence fakat hangi blue switch kullanıyor bilmiyorum. Bende Cherry mx blue switch klavye var ben sesinden rahatsız olmuyorum şahsen. Kişiden kişiye göre değişir

halitxct

80+ Silver
Klavye güzel duruyor, blue switch sesine takılmam diyorsan alınabilir bence fakat hangi blue switch kullanıyor bilmiyorum. Bende Cherry mx blue switch klavye var ben sesinden rahatsız olmuyorum şahsen. Kişiden kişiye göre değişir
En sessiz switch hangisi biliyormusun switchler hakkında bilgim hiç yok

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Tuğrul
Bence bir teknoloji mağazasında deneyimlemen gerekiyor. Blue switchler tactile olurlar bi geri bildirim yaparlar. Oyunculer pek tercih etmez bende tercih etmem açıkçası hem sesi hem de kullanımı oyun oynamaya elverişli değil. Onun dışında ülkemizde red switch rağbet görüyor onda bir geri bildirim yok bu nedenle yay sesi gelebilir ama kaliteli bir klavye ise çok rahatsız etmez. En mantıklısı o basış hissini test etmek.

halitxct

80+ Silver
Bence bir teknoloji mağazasında deneyimlemen gerekiyor. Blue switchler tactile olurlar bi geri bildirim yaparlar. Oyunculer pek tercih etmez bende tercih etmem açıkçası hem sesi hem de kullanımı oyun oynamaya elverişli değil. Onun dışında ülkemizde red switch rağbet görüyor onda bir geri bildirim yok bu nedenle yay sesi gelebilir ama kaliteli bir klavye ise çok rahatsız etmez. En mantıklısı o basış hissini test etmek.
Şöyle diyim sesden rahatsız olurum en sessiz switchler hangileridir ses minimum olsun yeterki

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
genel olarak red sessiz deniyor ama o her switcin genel dünayaya yayılmamasından kaynaklı bi durum, normalde silent red miydi neydi white da var sanırım.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Blue switch oyun için tercih edilmez mi 🤣🤣aynen knk

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Yokmu başka bilgisi olan
kanka bu fiyata çok daha güzel klavyeler alınır bide sana tavsiyem blue switch alma elini yoruyor bir süre sonra click hissiyatı ben black switch kullanıyorum lineer bir switch red switch vs almanı tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,760
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom