Öneri Bu Klavye Alınır Mı?

Güzel bir klavye ben de bakıyorum. Dikkat et linear switch var. 10 parmak yazanlara pek gitmez.

Ben benzer model olarak ak832 aldım amazon üzerinden memnunum fiyatına göre.

O modelde hoşmuş hocam. Sizin başka önerileriniz olur mu? Max bütçe 2k.
Ben hem 2.4 alıcılı hem bluetooth olan bir model arıyordum. Düşük profilli olması aradığım ama olmasa da olur bir özellikti.

eğer kablosuz olsun, hotswappable o kadar dert değil dersen aliexpressten 1500e geliyor. N key rollover vs özellikleri de mevcut. Güzel ekstra sarmal kablo da çıkıyor.

Bir tek low profile olduğu için switchler biraz yumuşak. Kahverengi aldım ama keşke mavi alsaydım diyorum. Oyundan çok yazma ağırlıklı kullanıyorum.

# ajazz ak832

Güzel bir klavye ben de bakıyorum. Dikkat et linear switch var. 10 parmak yazanlara pek gitmez.

Ben benzer model olarak ak832 aldım amazon üzerinden memnunum fiyatına göre.
Hocam birde aldığınız klavyenin linkini atar mısınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben hem 2.4 alıcılı hem bluetooth olan bir model arıyordum. Düşük profilli olması aradığım ama olmasa da olur bir özellikti.

eğer kablosuz olsun, hotswappable o kadar dert değil dersen aliexpressten 1500e geliyor. N key rollover vs özellikleri de mevcut. Güzel ekstra sarmal kablo da çıkıyor.

Bir tek low profile olduğu için switchler biraz yumuşak. Kahverengi aldım ama keşke mavi alsaydım diyorum. Oyundan çok yazma ağırlıklı kullanıyorum.

# ajazz ak832
Ben de daha çok yazılım amaçlı kullanacağım hocam, oyun çok nadir oynuyorum. Ses olarakta çok sesli olsun istemiyorum.

Hocam birde aldığınız klavyenin linkini atar mısınız.

Ben de daha çok yazılım amaçlı kullanacağım hocam, oyun çok nadir oynuyorum. Ses olarakta çok sesli olsun istemiyorum.
ATTACK SHARK AK832 Mekanik Klavye, Ultra-Slim Kablosuz%75 TKL Low Profile Oyun Klavyesi Conta BT5.2/2.4G/Kablolu, 20 Backlit, Kompakt 83 Anahtar, Mac/Win için Sarmal USB C Kablosu-Red Switch https://amzn.eu/d/6wRB4N1

Ben buradan aldım ama şu an aliexpresste daha ucuz.

Oyun oynanmayacaksa red switch alınmamalı.

güzel klavye alınabilir

buna katılmıyorum bende sadece yazı yazıyorum red aldım gayet güzel kulanılabiliyor

güzel klavye alınabilir

buna katılmıyorum bende sadece yazı yazıyorum red aldım gayet güzel kulanılabiliyor
Ben 10 parmak yazıyorum. Red switchler genellikle sadece ellerimi koysam bile basmış oluyor. Pek rahat yazamıyorum. Başkaları da bu şekilde yazmış.

Ama günün sonunda kişisel tercih tabii ki, red switch ile 10parmak benden çok daha hızlı yazan kullanıcılar da var.

ATTACK SHARK AK832 Mekanik Klavye, Ultra-Slim Kablosuz%75 TKL Low Profile Oyun Klavyesi Conta BT5.2/2.4G/Kablolu, 20 Backlit, Kompakt 83 Anahtar, Mac/Win için Sarmal USB C Kablosu-Red Switch https://amzn.eu/d/6wRB4N1

Ben buradan aldım ama şu an aliexpresste daha ucuz.

Attığınızı inceleyeceğim hocam. Daha sessiz olması için brown tercih etmek istiyorum. Başka klavye öneriniz var mı hocam?

güzel klavye alınabilir

Başka klavye öneriniz var mı hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,113
Üyeler
190,861
Son üye
furkankaankarahasanoglu
Geri