Bu Klavye alınır mı ?

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,081
alakasız ama nasıl klavye o? solda g1 g2 diye giden ek tuşlar ve rec tuşu var ilginç alırsan buraya paylaşır mısın nasıl klavye güzel mi kötü mü
hocam o g tuşları makro tuşlarıymış klavyenin yazılımı üzerinden onlara makro atayabiliyormuşuz birde ekstra kendimize özel 2 adet rgb efekti ekleyebiliyormuşuz diğer 4 mod sabit. Rec tuşuda kayıt programlarında vs hızlı kullanım içinmiş.
Post automatically merged:

anladım bütçeniz maksimum ne kadar
700-800 arası bilek desteği olmasına önem veriyorum

hocam o g tuşları makro tuşlarıymış klavyenin yazılımı üzerinden onlara makro atayabiliyormuşuz birde ekstra kendimize özel 2 adet rgb efekti ekleyebiliyormuşuz diğer 4 mod sabit. Rec tuşuda kayıt programlarında vs hızlı kullanım içinmiş.
güzelmiş bu arada asıl mekanik klavye bundan daha mı iyi yoksa bu farklı mı onlardan? bende dandik klavye var bilmiyom

700-800 arası bilek desteği olmasına önem veriyorum
peki

güzelmiş bu arada asıl mekanik klavye bundan daha mı iyi yoksa bu farklı mı onlardan? bende dandik klavye var bilmiyom
klavye membrane anahtar kullanıyor mekanik hisliymiş. Şuan kullandığın klavyede membrane muhtemelen onun biraz daha rahat versiyonu gibi düşünebilirsin. Ama tabi bir mekanik performansı olmaz.

klavye membrane anahtar kullanıyor mekanik hisliymiş. Şuan kullandığın klavyede membrane muhtemelen onun biraz daha rahat versiyonu gibi düşünebilirsin. Ama tabi bir mekanik performansı olmaz.
switchleri saymazsak bu fiyatta verdikleri bana çok güzel geldi makro tuşları falan.

alakasız ama nasıl klavye o? solda g1 g2 diye giden ek tuşlar ve rec tuşu var ilginç alırsan buraya paylaşır mısın nasıl klavye güzel mi kötü mü
Makro tusu onlar

https://www.incehesap.com/redragon-k512-shiva-rgb-mekanik-hisli-kablolu-gaming-klavye-fiyati-48504/ fiyatı ve özellikleri çok hoşuma gitti alınırı mı sizce ? Mekanik olması çok önemli değil sesli olmasını sevmem şuan kullandığım klavyede membrane. Numpad olması şart.
200 300 üstüne HP omen encoder önerebilirim.

Geçen sene alıp 2 gün sonra iade etmiştim. 2 nedeni var.
1) Soldaki G denen saçma tuşlar. Sol elim hep oraya kayıp oyunun içine ediyordu.
2) Boşluk tuşunda aşırı yay sesi vardı. Mekanik normal demeyin şu an Red sviç klavye kullanıyorum onun ki kadar yay sesi yok. Shiva'da resmen çınlıyordu ortalık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,734
Üyeler
190,957
Son üye
eraycelebi
Geri