federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,856
gamepower saber almam gamepower markasından çok sıkıntı çektim birde forumda çok şikayleri varBlue switch alma. Bir de sana önerim Gamepower Saber al
mavi swtich olmasında ne var ? anlamadımmavi switch :/
verilmez 300 bence. çok sesli
saber önericem normal sartlarda ama ben patladım zar zor kendine getirdim klavyeyi xD.
ben bide numpad istemiyorum normalde yurt dışında %60 lık klavye çok buldum fakat vergi falan derken bana çok patlar diye bu klavyeyi seçtimmavi switch :/
saber önericem normal sartlarda ama ben patladım zar zor kendine getirdim klavyeyi xD.
sesli olması bana sıkıntı çıkarmıyor önceki klavyemde blue switch dimavi switch :/
o zaman alınabilir. düşünebilirsin aslında. ama daha kaliteliside vardır illaki.mavi swtich olmasında ne var ? anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben bide numpad istemiyorum normalde yurt dışında %60 lık klavye çok buldum fakat vergi falan derken bana çok patlar diye bu klavyeyi seçtim
sesli olması bana sıkıntı çıkarmıyor önceki klavyemde blue switch di
internette çok aradım fakat numpadsiz klavye bulamadım daha doğrusu tam 300 e güzel klavye bulamadımo zaman alınabilir. düşünebilirsin aslında. ama daha kaliteliside vardır illaki.
numpad olup olması sıkıntı değil pek açıkçasıo zaman alınabilir. düşünebilirsin aslında. ama daha kaliteliside vardır illaki.
numpadsiz aramaya çalışıyorsanız baya uğraşacaksınızinternette çok aradım fakat numpadsiz klavye bulamadım daha doğrusu tam 300 e güzel klavye bulamadım
numpadsiz önerdeğin bir model var mı peki saber dışında ?numpadsiz aramaya çalışıyorsanız baya uğraşacaksınızçok fazla yok çünkü.
pardon numpadlinumpadsiz önerdeğin bir model var mı peki saber dışında ?
Daha iyisini bulursun bence görüntüsü pek hoş değil
görünütüs banada pek hoş gelmedi fakat başka bulamadım bikaç videosunu izledim ondan sonra pek kötü gelmediDaha iyisini bulursun bence görüntüsü pek hoş değil
önerdiğin 300 e numpadli numpasiz farketmez 300 e önerdiğin bir klavye var mıDaha iyisini bulursun bence görüntüsü pek hoş değil
numpadli ise coller masterın mk110una bakabilirsinğz.numpadsiz önerdeğin bir model var mı peki saber dışında ?
pardon numpadli
membran istemiyorum ya mekanik olursa çok daha iyi olurnumpadli ise coller masterın mk110una bakabilirsinğz.