Bu Klavye & Mouse Alınır Mı?

Alınır Mı?

• Alınır

Oylar: 2 20.0%
  • Alınmaz

Oylar: 8 80.0%

• Oy kullanan toplam üye
    10
Reaksiyon skoru
39
Merhaba arkadaşlar. Mekanik Red Switch RGB Gaming Klavye ve RGB Mouse setini aynı markadan arıyorum. Sizce linkini verdiğim 2 ürün alınır mı? Bütçem 500₺.

Merhaba arkadaşlar. Mekanik Red Switch RGB Gaming Klavye ve RGB Mouse setini aynı markadan arıyorum. Sizce linkini verdiğim 2 ürün alınır mı? Bütçem 500₺.
Mouse olarak kesinlikle Logitech g102 veya diğer adıyla g203 alınmalı klavye olarak da güvenmiyorum ben Gamepower'a kalitesinden şüphe ederim.

mouse g102.
Klavye zaten 360 tl verip çok güzel şeyler bulabilirsin.

Hangi ürünleri önerirsiniz?
Logitech G203 veya G102 (Aynı ürünler sadece G203 Amerika'da kullanılan satış ismi G102 Asya'da kullanılan satış ismi.)
Lightsync seçip uygulamasından rengini değiştirebilirsin kendim kullanıyorum sorun varsa alabilirim.

Logitech G203 veya G102 (Aynı ürünler sadece G203 Amerika'da kullanılan satış ismi G102 Asya'da kullanılan satış ismi.)
Lightsync seçip uygulamasından rengini değiştirebilirsin kendim kullanıyorum sorun varsa alabilirim.
Mouse RGB mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu ve Logitech G102'yi Almaya karar verdim.

Hepsini Logitech al
Klavye: G213
Mouse: G102

Mouse RGB mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu ve Logitech G102'yi Almaya karar verdim.
Lightsync modeli var onu seçersen yazılım üzerinden kontrol edebiliyorsun.
Bir de G213'de G203'de bende var.
G213 Membran yani mekanik değil.

Gamepower ursa kullanıyorum ağırlık da iyi kullanmayan arkadaşlar neden önermedi acaba😁

fps oyunları oynuyacaksınız mousea önem verin klavyeyi daha düşük bırakın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,558
Üyeler
198,993
Son üye
Adnanbey

Geri