Öneri bu klavye nasıl hyperx-alloy-mkw100

rechanax

80+
Reaksiyon skoru
38
5 Senedir Alloy fps kullanıyorum herhangi bir takılma yada tuş bozulması yaşamadım hatta klavyeye 4 kere su döktüm bir şey olmadı ama 5. döküşümde artık klavyenin anakartı yandı :D Bende klavye arayışımdayım attığın linkleri klavyeyi gördüm youtube'da 1 tane hintli adamın incelemesi var görünüş olarak kaliteli gelmedi açıkcası ama klavyenin fiyatıda uygun hatta hepsiburadadan nays ile alırsan 200 tl daha ucuz alırsın . Bütçen 1500 olduğunu varsayarsak bangood üzerinden gamekay mk61 alabilirsin '' türkiye direkt posta '' seçip 2 - 2.5 haftada gelir fiyatı vergi dahil 1300 - 1400 civarı switch kalitesi gerçekten çok iyi ama ben o kadar beklemek istemedim ve gaming'gen asus rog strix scope delux alacağım yarın hyperx'e göre daha iyi geldi gözüme burak şolt'unda incelemesi var .Asus'un geri ödelemeli kampanyasıyla 1400'e geliyor.

5 Senedir Alloy fps kullanıyorum herhangi bir takılma yada tuş bozulması yaşamadım hatta klavyeye 4 kere su döktüm bir şey olmadı ama 5. döküşümde artık klavyenin anakartı yandı :D Bende klavye arayışımdayım attığın linkleri klavyeyi gördüm youtube'da 1 tane hintli adamın incelemesi var görünüş olarak kaliteli gelmedi açıkcası ama klavyenin fiyatıda uygun hatta hepsiburadadan nays ile alırsan 200 TL daha ucuz alırsın . Bütçen 1500 olduğunu varsayarsak bangood üzerinden gamekay mk61 alabilirsin '' türkiye direkt posta '' seçip 2 - 2.5 haftada gelir fiyatı vergi dahil 1300 - 1400 civarı switch kalitesi gerçekten çok iyi ama ben o kadar beklemek istemedim ve gaming'gen asus rog strix scope delux alacağım yarın hyperx'e göre daha iyi geldi gözüme burak şolt'unda incelemesi var .Asus'un geri ödelemeli kampanyasıyla 1400'e geliyor.
bende geri ödemesi olduğu için ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe ROG NX Red Türkçe satın aldım
yorumun için teşekkür ederim.
1682112126136.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,541
Üyeler
190,927
Son üye
uhtured
Geri