rechanax
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
5 Senedir Alloy fps kullanıyorum herhangi bir takılma yada tuş bozulması yaşamadım hatta klavyeye 4 kere su döktüm bir şey olmadı ama 5. döküşümde artık klavyenin anakartı yandı
beyler bunu alayım diyorum bütçem 1500 max ne diyosunuz?
bende geri ödemesi olduğu için ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe ROG NX Red Türkçe satın aldım5 Senedir Alloy fps kullanıyorum herhangi bir takılma yada tuş bozulması yaşamadım hatta klavyeye 4 kere su döktüm bir şey olmadı ama 5. döküşümde artık klavyenin anakartı yandıBende klavye arayışımdayım attığın linkleri klavyeyi gördüm youtube'da 1 tane hintli adamın incelemesi var görünüş olarak kaliteli gelmedi açıkcası ama klavyenin fiyatıda uygun hatta hepsiburadadan nays ile alırsan 200 TL daha ucuz alırsın . Bütçen 1500 olduğunu varsayarsak bangood üzerinden gamekay mk61 alabilirsin '' türkiye direkt posta '' seçip 2 - 2.5 haftada gelir fiyatı vergi dahil 1300 - 1400 civarı switch kalitesi gerçekten çok iyi ama ben o kadar beklemek istemedim ve gaming'gen asus rog strix scope delux alacağım yarın hyperx'e göre daha iyi geldi gözüme burak şolt'unda incelemesi var .Asus'un geri ödelemeli kampanyasıyla 1400'e geliyor.
Merhabalar ürününüz geldi mi?bende geri ödemesi olduğu için ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe ROG NX Red Türkçe satın aldım
yorumun için teşekkür ederim.
Alıntıyı görüntüle