Bu Klavye neden alınmamılıdır

gayet ıyı klavye sadece daha ıyı secenekler var o kadar asla alınmazlık bır durum soz konusu degıl
hocam 3 4 tane yorum gördüm asla almayın anakartı eski diye kararsızım yani bilemedim alınırmıki

hocam görünüş olarak pek hoş değil wraith bu yeni çıkardığı kendi manyetik switch klavyesi nasıldır ?
Bahsettiğin w60 siyahı bugün aldım bakalım bu fiyat bandında ayrıca ön sipariş indirimi var siyahta şuan alınabilir gibi duruyor ben kötü yorum görmedim henüz

bugün bu klavyeye baktım ama bazı insanlar asla alınmaz sakın almayın gibi yorumlar gördüm sebebi nedir https://wraithesports.com/products/...klavye-manyetik-switch?variant=48965748818113
8k Hz polling rate desteği + manyetik switch + güvenilir marka e sporcu klavyeleri satıyor. Alınmaz yorumları neye göre yapılıyor bilmiyorum ama güzel bi klavye yalnızca şu arkadaşın attığı Akko marka klavye f/p açısından daha iyi çünkü birebir aynı özellikleri sunuyor sana ve daha ucuz. Burada dikkat etmen gereken konu şu, ben Wraith W75 klavyesini kullanıyorum mükemmel bir klavye canavar gibi o bambaşka mesele fakat zorlandığım konu full TR klavyeden bu tarz 60-68-75 tuşlu klavyelere geçmek biraz zaman isteyen bir konu. Yani eğer full TR bir klavyeden geçiyorsanız bu klavyelere başlarda zorlanacaksınız yazı yazarken bile. Alıştıktan sonrası çatır çatır o ayrı mesele :)

Geri