T.P.G.
80+ Titanium
Kulakligı denedim rahat değildi. Klavyeyi kullanmadım ama switch markası bile belli değil alınmaz.Siz ikisini kullandınız mı?
Kulakligı denedim rahat değildi. Klavyeyi kullanmadım ama switch markası bile belli değil alınmaz.Siz ikisini kullandınız mı?
Kulakligı denedim rahat değildi. Klavyeyi kullanmadım ama switch markası bile belli değil alınmaz.
O kulakliğın temazsızlık sorunu var ve ses kasmada çok kötüRampage Kb-r17 Raptor 6 Renk Us Layout Mavi Switch Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage Kb-r17 Raptor 6 Renk Us Layout Mavi Switch Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
JBL C100SIU Kulak içi Kulaklık - Siyah | Trendyol
Trendyol.com sayesinde JBL ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
Kulak içi Kulaklıklar banadaha rahat gelir .
Kullandınız mı? Neyse ya 100TL ye var mı kulak içi kulaklık adam gibi.O kulakliğın temazsızlık sorunu var ve ses kasmada çok kötü
Bir arkadaşımda vardı 9 ay sonra temazsızlık yaptı sag taraftan ses kesildi. Klavyeye abanıp kulaklıktan kısmak hiç ama hiç mantıklı değil GK76 ve Tronsmart Sono bakın bariKullandınız mı? Neyse ya 100TL ye var mı kulak içi kulaklık adam gibi.
Klavye bu. Bununla Tronsmart Sono en iyi ikiliKullandınız mı? Neyse ya 100TL ye var mı kulak içi kulaklık adam gibi.
https://www.teknosa.com/sony-mdrex1...ijPIy4Ru73vSpPSk_3hoCmpIQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds ? Gidip alırım kendimBir arkadaşımda vardı 9 ay sonra temazsızlık yaptı sag taraftan ses kesildi. Klavyeye abanıp kulaklıktan kısmak hiç ama hiç mantıklı değil GK76 ve Tronsmart Sono bakın bari
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavye bu. Bununla Tronsmart Sono en iyi ikili
GameBooster G76K Attack Rainbow Aydınlatmalı Semi-Mechanical Siyah Fiyatı - Trendyol
Gamebooster Gb-g76k Usb Q Trk Rainbow Aydınlatmalı Semi-mechanical Siyah Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Dostum amacın kulaklıkla ses kasmak değil mi ben mi yanlışım? İnan bana GK76K ve Tronsmart Sono bunları ezer. Sırf mekanik almak için yapma bunu
Yok hocam rahatlık önemli.Dostum amacın kulaklıkla ses kasmak değil mi ben mi yanlışım? İnan bana GK76K ve Tronsmart Sono bunları ezer. Sırf mekanik almak için yapma bunu
Tronsmart Sono rahat zatenYok hocam rahatlık önemli.