Bu klavyelerden hangisi alınır?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Reaksiyon skoru
20,610
Mekanik olup olmaması önemli değil.
Yazılımla uğraşıyorum ve eğlence amaçlı genellikle FPS oyunları oynuyorum. RGB'li istiyorum yazılım desteği olursa çok iyi olur.
Bütçem 600-650 TL.
Sizce benim için hangisi daha iyidir?

Mekanik olup olmaması önemli değil.
Yazılımla uğraşıyorum ve eğlence amaçlı genellikle FPS oyunları oynuyorum. RGB'li istiyorum yazılım desteği olursa çok iyi olur.
Bütçem 600-650 TL.
Sizce benim için hangisi daha iyidir?

Aralarında kullanıp deneyimlediğim bir klavye yok. Fakat farklı bir öneride bulunacağım. Bir dönem bende yazılımla bayağı uğraştım. Bileklikli bir klavye tercih ederseniz uzun kullanımda daha rahat edersiniz.

Redragon brahma bak derim. 10 makro ses tekerleği bilek desteği yazılımı var. Tek eksisi outemu switch

Aralarında kullanıp deneyimlediğim bir klavye yok. Fakat farklı bir öneride bulunacağım. Bir dönem bende yazılımla bayağı uğraştım. Bileklikli bir klavye tercih ederseniz uzun kullanımda daha rahat edersiniz.
Alçak profil de kurtarır büyük ihtimal.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Redragon brahma bak derim. 10 makro ses tekerleği bilek desteği yazılımı var. Tek eksisi outemu switch
Switch'in olumsuz yönü nedir?

Olumsuzluğu yok. Sadece daha iyi hissiyatlı klavye bulunabiliyor bu fiyata. Ama hissiyat umrunda değilse bol bol özellği var. 10 makro multimedya falan.

Alçak profilde yardımcı olur tabi. Çünkü uzun kullanımlarda eğer oyun değilse ve kod yazacaksanız çoğunlukla belli bir yerden sonra parmak ağrısı çekebilirsiniz. Bunuda haftaya aya vurduğunuzda ciddi ağrılar yapabiliyor. Tabi buna sadece klavyede değil oturuş pozisyonu duruşunuz bilgisayar masanızın yüksekliğine kadar her şey etki ediyor.

Yazılım desteği falan var mı?
Ayrıca 0.2 ms gecikme değeri yüksek mi? Bende 30 TL'lik klavye var ondan daha mı düşüktür?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,432
Üyeler
195,627
Son üye
wasdxt
Geri