kesinlikle rk61. bu arada hyperx'in kendi switchleride çok iyi oda pişman etmez. dk61'de gayet güzel ama rk'nın gerisinde bence sadece optik switch takabilirsinRK ROYAL KLUDGE RK61
HyperX Alloy Origins 60
DIERYA DK61E Wired 60%
optik switchin ne farki var?kesinlikle rk61. bu arada hyperx'in kendi switchleride çok iyi oda pişman etmez. dk61'de gayet güzel ama rk'nın gerisinde bence sadece optik switch takabilirsin
dk61 gateron switch var diye tercih ettim yani pek switch degismem falan rk61in switchimi iyi dk61inmi sence? dk61 kendi switchlerini kullaniyor gateron daha iyi bencekesinlikle rk61. bu arada hyperx'in kendi switchleride çok iyi oda pişman etmez. dk61'de gayet güzel ama rk'nın gerisinde bence sadece optik switch takabilirsin
rk61 kendi switchlerini kullanmıyor bikere. ttc'nin royal kludge için ürettiği özel switchleri kullanıyor ve çok çok iyi switchler. tabii ki gateron daha iyi ama optik. aralarında hissedilebilir fark yok ama bildiğin gibi bu klavyeler hotswapoptik switchin ne farki var?
Post automatically merged:
dk61 gateron switch var diye tercih ettim yani pek switch degismem falan rk61in switchimi iyi dk61inmi sence? dk61 kendi switchlerini kullaniyor gateron daha iyi bence
Bu arada attigim wired olan yani kablolu kablosuz olan daha pahali ona o parayi vermemrk61 kendi switchlerini kullanmıyor bikere. ttc'nin royal kludge için ürettiği özel switchleri kullanıyor ve çok çok iyi switchler. tabii ki gateron daha iyi ama optik. aralarında hissedilebilir fark yok ama bildiğin gibi bu klavyeler hotswap
rk61'e 3-5 pinli istediğin switchi takabilirsin
dk61'e sadece optik switch takabilirsin aralarındaki fark bu. piyasada optik switch üreten marka gateron.
sadece switchlerine bakarak seçmekte yanlış rk61'de bluetooth ve 2.4ghz var. kasası ve keycapsleri biraz daha iyi. istediğini seç hiçbiri üzmez ben rk alırdım
knk o zaman niye böyle konu açtın .d neyse hepsinin alınabilirliği varBu arada attigim wired olan yani kablolu kablosuz olan daha pahali ona o parayi vermem
Nasil yani kanka , 3 unude begendim arasinda kaldim razerde vardi onu eledim sen wireless olandan bahsediyorsum o 20$ daha pahali wired olan 40 dolar wirelessede ihtiyacim yokknk o zaman niye böyle konu açtın .d neyse hepsinin alınabilirliği var
kanka muasitsen şuan almak istiyorum klavyeyi rk61 alıcam büyük ihtimal 8 dolarda çıksam hyperxi alıyorum sen olsan hangisini alırdın hangisi daha iyi?knk o zaman niye böyle konu açtın .d neyse hepsinin alınabilirliği var
rk61 alırdım hyperxte üzmez amakanka muasitsen şuan almak istiyorum klavyeyi rk61 alıcam büyük ihtimal 8 dolarda çıksam hyperxi alıyorum sen olsan hangisini alırdın hangisi daha iyi?
dk61e satın aldım artık teşekkür ederimrk61 plus bakar mısın aliexpress 1350 vergiyle