Golf 4 R32
80+ Silver
Bende 680tl yazıyor ya
ilk hesaba özel indirim vardı dün ilk sipariş yeni hesap açarsan gözükür belkiBende 680tl yazıyor ya
Daha yeni akşam oldu geceye daha varbaşlık saçma değil sen ironiden anlamıyosun iyi geceler
İndirim bittiBende 680tl yazıyor ya
sende zaman farklı işliyo dayım günaydın tekrarDaha yeni akşam oldu geceye daha var
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirim bitti
parantez içlerini es geçmeyelim hocaam bide hot swap neNiye kazıklanasın? sadece hot-swap olması bile yeterli bu bütçeye
switchlerin değişebilir olduğunu gösteriyor, örnek verelim birkaç ay sonra a tuşu bozuldu yerine yeni switch takıp yola devam ediyorsun.parantez içlerini es geçmeyelim hocaam bide hot swap ne
güzelmiş bu çinden gelen ürünler niye böyle komik rakamlara indirime giriyo geçen 35 liraya 5m rgb led aldım ne kazanıyo bunlarswitchlerin değişebilir olduğunu gösteriyor, örnek verelim birkaç ay sonra a tuşu bozuldu yerine yeni switch takıp yola devam ediyorsun.
Ne kazanıyor bunlarlık bir durum yok, ülkemizde olmayan markalar ve yapılabilince yapılabiliyor bu fiyatlar. Ayrıca TR de şirket açıp satmaya kalktıkları bir senaryoda fiyatlar en az 1.5-2 katına çıkar zaten.güzelmiş bu çinden gelen ürünler niye böyle komik rakamlara indirime giriyo geçen 35 liraya 5m rgb led aldım ne kazanıyo bunlar
abdullah abinin bugünki video gibi cevap vermişsin yaptımmı yapılıyo bu fiyatlar doğru teşekkürler tekrardanNe kazanıyor bunlarlık bir durum yok, ülkemizde olmayan markalar ve yapılabilince yapılabiliyor bu fiyatlar. Ayrıca TR de şirket açıp satmaya kalktıkları bir senaryoda fiyatlar en az 1.5-2 katına çıkar zaten.
ben indirimden yararlanamadigim için çok pişmanım ve indirimler bitmiş şu an hepsi 700-800 en kötüleri kullanmayacaksaniz ben alırım hocamMUCAI 61 anahtar USB kablolu mekanik klavye LED arkadan aydınlatmalı eksen oyun mekanik klavye masaüstü için kırmızı anahtarları - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
bunu aldım ama 200+100 300 liradan güzel bi indirim mi sizce alanınız var mı kullanılır mı rampage titan k9 kullanıyorum küçük bi klavye istiyodum alan darlığından ötürü
4 tekerli olsun üstüne biniyim kanka300 liraya ne bekliyon knk
Gelsinde sana 2300 liraya satıyım ahshhshshsben indirimden yararlanamadigim için çok pişmanım ve indirimler bitmiş şu an hepsi 700-800 en kötüleri kullanmayacaksaniz ben alırım hocam