Neler Yeni

Bu klavyeyi kullanan varmı?

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Dierya ×TMKB T68se oyun mekanik klavyesi, %60 klavye, kırmızı doğrusal anahtar, ultra kompakt mini 68 tuşlu gölgeleme önleyici, C tipi veri kablosu, ABD düzeni, PC Windows Gamer Typist için https://amzn.eu/d/0ycLnVN

Bu klavye nasıl yorumlaro güzel muhtemelen alıcam.
Bu fiyata başka tavsiye ediceğiniz klavye varmı %60

Clayz

80+ Silver
Dierya ×TMKB T68se oyun mekanik klavyesi, %60 klavye, kırmızı doğrusal anahtar, ultra kompakt mini 68 tuşlu gölgeleme önleyici, C tipi veri kablosu, ABD düzeni, PC Windows Gamer Typist için https://amzn.eu/d/0ycLnVN

hocam aynı ozellıklerde T60 klavye var ben kullanıyorum cok memnunum ona yonelın?

Clayz

80+ Silver
Baktım şimdi benimkinin yorumları daha iyi gibi reis
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baktım şimdi benimkinin yorumları daha iyi gibi reis
dostum artık secım sana kalmıs abım ve arkadasımdada aynı klavye var hıcbır sorun yasamadık suana kadar saygıler

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum artık secım sana kalmıs abım ve arkadasımdada aynı klavye var hıcbır sorun yasamadık suana kadar saygıler
Eywallah

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
ilkay çam

hcm bunda yön tuşları ayri eger yön tuşlarını kısayol ile kullanmak istemiyorsanız bunu alabilirsiniz diğer türlü t60 cok daha ucuz

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Tuna

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Tuna
bu attığın linkteki dieryqdan damı iyi
Eğer öyleyse alırım bunu hangi switch alıyım sesleri nasıl?sessiz olsun ama tok olsun
bu dieryadan daha iyi red switch çok pahalı 100 lira fazla verip speed silver al bence gecikme süresi çok az ama sesi çokda tok değil beğenmessen modlarsın

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
bu dieryadan daha iyi red switch çok pahalı 100 lira fazla verip speed silver al bence gecikme süresi çok az ama sesi çokda tok değil beğenmessen modlarsın
Reis modlamak ne oluyo ben anlamıyom klavyeden sadece gecikmesi az olursa seside fazla önemli değil sadee çok aşırı olmasın

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Tuna
Reis modlamak ne oluyo ben anlamıyom klavyeden sadece gecikmesi az olursa seside fazla önemli değil sadee çok aşırı olmasın
modlama sadece sesi toklaştırmak için kolay bi islem bende daha yeni bu videodan bakarak yaptım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,647
Üyeler
168,471
Son üye
batuhanckmk
Top Bottom