Bu klavyeyi nasil bulabilirim

eee öyle bi ses istiyosa biraz cepten para çıkarması gerekiyo fiyat performans demek bedavaya en iyisini almak demek değil fiyatına göre iyi mal almak demek
Reis ben simdi cok anlamadim hani butce dert değil o sekilde ses olsun özellikle benide uzmesin onun disinda cok fazla önemi yok cok fazla anlamadigim icin klavyelerden bu fiyatın yetecegini dusunmustum eger dusuk kaliyorsa onemli degil arttirilir butcede
akakçedeki fiyatı söyledimde adam fiyat perfonms diyor

Reis ben simdi cok anlamadim hani butce dert değil o sekilde ses olsun özellikle benide uzmesin onun disinda cok fazla önemi yok cok fazla anlamadigim icin klavyelerden bu fiyatın yetecegini dusunmustum eger dusuk kaliyorsa onemli degil arttirilir butcede
bu attığım klavye attığına tuş sayısı olarak yakın hatta aynı da olabilir , senin istediğin numpadi olan bi klavye almak ise bunu alıp ileride tuş takımı da alırsan istediğin bi desende güzel bi klavyen olur

bu attığım klavye attığına tuş sayısı olarak yakın hatta aynı da olabilir , senin istediğin numpadi olan bi klavye almak ise bunu alıp ileride tuş takımı da alırsan istediğin bi desende güzel bi klavyen olur
Yani anladığım kadariyla sen bana aula f99 u oneriyorsun. Bana dedigim gibi ses onemli oldugu icin özellikle o videodaki gibi ses olmasini isterim yani ses özellikle benim icin onemli artik butcede dert etmiyorum olsunda yeter zaten dedigim gibi suan oneri aliyorum klavye yazin alincak o yuzden fiyat konusunda cok dert etmiyorum

Yani anladığım kadariyla sen bana aula f99 u oneriyorsun. Bana dedigim gibi ses onemli oldugu icin özellikle o videodaki gibi ses olmasini isterim yani ses özellikle benim icin onemli artik butcede dert etmiyorum olsunda yeter zaten dedigim gibi suan oneri aliyorum klavye yazin alincak o yuzden fiyat konusunda cok dert etmiyorum
bütçene bağlı 5k bütçem var dersen daha güzel şeyler de önerebilirim , numpad şart değil dersen daha farklı şeyler de önerebilirim daha detaylı bilgi vermen lazım ne istediğine dair

bütçene bağlı 5k bütçem var dersen daha güzel şeyler de önerebilirim , numpad şart değil dersen daha farklı şeyler de önerebilirim daha detaylı bilgi vermen lazım ne istediğine dair
Reis o zmn ben sana istedigim ozelliklerden bahsedeyim %60-75 klavye olmasi yani bu ikiside fark etmez dedigim gibi videodaki gibi sesi olsun beni uzmesin yani daha fazla aklima birsey gelmiyor he tabii ki zorunlu degil ama swic degismeside iyi olur ama dedigim gibi zorunlu degil

ikinci elden akko 5075b bakabilirsin 2000 2500 arası denk gelirse , aula f75 olabilir 1700 2000 arası temiz bulursan , bazen daha az ismi bilinen markaların da %75 klavyeleri düşüyo ikinci el ilanlarda denk gelirsem atarım

5k customlarda var illa çok yüksek rakamlar olunca magnetic mi olacak
Anlatmak istediğimi tam olarak anlatamamışım hocam pardon. Yani 5k ya magneticler de var customlar da var ve VGN V87 falan sesi iyi zaten yeterli olur diye düşünmüştüm. O kadar fiyatlara çıkmaya gerek yok demek istemiştim pardon hocam.

Bu klavye sesi nasıl hoş geliyor size anlamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci elden aula serilerine bakmanızı öneririm

Bu klavye sesi nasıl hoş geliyor size anlamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci elden aula serilerine bakmanızı öneririm
Hocam fiyatına göre sesinin iyi olduğunu düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,244
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri