pcmeraklisi34
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,309
Bir klima almayı düşünüyorum almışken de kaliteli olsun sorun çıkarmasın istiyorum ben bunu buldum ama bu alınır mı sizce yoksa başka öneri var mı?
9000Sana kaç BTU lazım bana onu söyle
Niye almayalım? Sorduğumda 9000 ile 12000 aynı kasa sadece yazılımı farklı demişlerdi bana. Daikin servisi bizim burda yok sanırım o sıkıntı olabilir.Dokuzluk klima almayın
12lik
![]()
Airfel LTXM35N 12000 BTU R32 A++ Inverter Duvar Tipi Klima - idefix
Airfel LTXM35N 12000 BTU R32 A++ Inverter Duvar Tipi Klima ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Duvar Tipi Klimalar ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Fiyat performans (klimaciyim)
Daikin alt markasidir daikin servisidir
7 yıldır 18lik kullanıyorum
Bulunduğun bolgeye bak olmadı ara sorNiye almayalım? Sorduğumda 9000 ile 12000 aynı kasa sadece yazılımı farklı demişlerdi bana. Daikin servisi bizim burda yok sanırım o sıkıntı olabilir.
Attığım klimayı alsam çok fark olur mu peki Airfel falan pek bilmiyorum da.Bulunduğun bolgeye bak olmadı ara sor
Enerji verimliliği için 9k yerine 12k alın çünkü aradaki fiyat farkina değer
9k ve 12k arasinda sadece yazılım farkı yoktur
midea bakabilirsin kullanıcı yorumları baya iyiydi 12k btu al. klima sürekli son güç çalışmamış olur daha verimli çalışır. fiyat farklarıda çok yokAttığım klimayı alsam çok fark olur mu peki Airfel falan pek bilmiyorum da.
Zorlasam 7000 bile yeter odaya çok büyük bir yer değil.Odanın duruma göre alacaksın BTU yu. Büyükse en az 18 lik al.
Yettiğinin bir tık üstünü alırsan daha iyi olur zorlanmamış olur soğutmada.Zorlasam 7000 bile yeter odaya çok büyük bir yer değil.
Araba motoru gibi düşün sürekli çok yüksek devirde çalışması tüketimi de arttırır. Çok büyük seçersende her türlü zaten minimumda bile fazla gelicek. Biraz üstüni alman bana mantıklı geliyorZorlasam 7000 bile yeter odaya çok büyük bir yer değil.
12 yıldır 18000 midea kullanıyorum daha tık demedi hakikatten iyi. ne bakım, ne temizlik..midea bakabilirsin kullanıcı yorumları baya iyiydi 12k btu al. klima sürekli son güç çalışmamış olur daha verimli çalışır. fiyat farklarıda çok yok