Bu klima alınır mı ?

Araba motoru gibi düşün sürekli çok yüksek devirde çalışması tüketimi de arttırır. Çok büyük seçersende her türlü zaten minimumda bile fazla gelicek. Biraz üstüni alman bana mantıklı geliyor
Durum şöyle, zaten 7000 alıp köklemek yerine 9000 ya da 12000 almayı düşünüyorum. Samsunga sorduğumda bu modelde 9000 ile 12000 de iç ünite de dış ünite de aynı sadece yazılımsal farklar ve ufak oynamalar var dedi. Ben de madem motor aynı zaten 12000 soğutmasına ihtiyaç da yok 9000 alayım diye düşündüm.

Dokuzluk klima almayın

12lik

Fiyat performans (klimaciyim)

Daikin alt markasidir daikin servisidir

7 yıldır 18lik kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buda siparis sepetim
bildigim kaira daikin olması gerek
,
2.webp

Durum şöyle, zaten 7000 alıp köklemek yerine 9000 ya da 12000 almayı düşünüyorum. Samsunga sorduğumda bu modelde 9000 ile 12000 de iç ünite de dış ünite de aynı sadece yazılımsal farklar ve ufak oynamalar var dedi. Ben de madem motor aynı zaten 12000 soğutmasına ihtiyaç da yok 9000 alayım diye düşündüm.
yani samsung gibi çoklu herşeyi üreten bir firma tercih etmezdim çünkü fiyatlar birbirine çok yakın. internette bir çok klima konusunda inceleme yapan elektrik tüketiminden üfleme sıcaklığına kadar ölçen adem helvacı var ürün incelemelerine vs. bakmanı tavsiye ederim

Kaira candır al devam et yatak odası 9 bin salon 12 bin wifi özelliği de var misss daha yeni açtım 15 dakikaya 20 derece oda
1000081194.webp

Büyük ihtimalle Samsung alacağız başka ürüne garanti veren marka bulamadım çünkü. Ne gibi bir sorunu var?
Bir parcasi bozulduğunda beklersiniz uzun uzun. O zaman anlarsınız sorunu. Hayırlı olsun.

Başka ürüne garanti veren marka bulamadım diyorsunuz da her klima garantili. Arçelik alabilirsin.

Dokuzluk klima almayın

12lik

Fiyat performans (klimaciyim)

Daikin alt markasidir daikin servisidir

7 yıldır 18lik kullanıyorum

Buda siparis sepetim
18 lik öneriniz var mıdır?

Bir parcasi bozulduğunda beklersiniz uzun uzun. O zaman anlarsınız sorunu. Hayırlı olsun.

Başka ürüne garanti veren marka bulamadım diyorsunuz da her klima garantili. Arçelik alabilirsin.
Samsung 6 yıl garanti veriyor klimalara, diğer firmalar genelde 2 yıl standart garanti veriyor sadece. Parça mevzusunu bilmiyorum.

Evde 3 klima da arçelik. Bu kadar yeterli bence 😁

Odamdaki 7/24 açık. Diğer 2 klima günde 14 16 saat çalışıyor.

Suana dek bir sorun yaşamadık. Koridorlar bile soğuk.
18000 btu bir klima alıp tüm odalar salona bağlı olduğu için direkt salona yerleştirip tüm evi soğutma fikrim var 18000 btu kaira daikin veyahut tcl arasında kaldım çok kararsızım bu konuda :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,333
Üyeler
184,772
Son üye
yigithan01
Geri