2. El Klima Alınır mı

wel165hz

80+
Reaksiyon skoru
19
Bütçe
20000
dostlar izmire yaz geldi artık odamada bi klima almak lazım havalar sıcaklamadan 2. el klima almak istiyorum 0 fiyatları çok pahalı gibi taksitle de olur ama okadar para vermek yerine %30 maliyeti altına 2. el almak mantıklı gibi tavsiyeleriniz varmıdır yada klima araştıran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

dostlar izmire yaz geldi artık odamada bi klima almak lazım havalar sıcaklamadan 2. el klima almak istiyorum 0 fiyatları çok pahalı gibi taksitle de olur ama okadar para vermek yerine %30 maliyeti altına 2. el almak mantıklı gibi tavsiyeleriniz varmıdır yada klima araştıran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
alma kanka belki sorunu sıkıntısı vardır uğraşırsın gerek yok sıfır al güzel taksitli kampanyalar oluyor 20k ya bulursun ztn birde odan küçükse büyük klima alma sana zarar boşa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şöyle bir konu vardı belki duruyordur indirimli şeyler ama taksit muhabbeti var gibi

alma kanka belki sorunu sıkıntısı vardır uğraşırsın gerek yok sıfır al güzel taksitli kampanyalar oluyor 20k ya bulursun ztn birde odan küçükse büyük klima alma sana zarar boşa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şöyle bir konu vardı belki duruyordur indirimli şeyler ama taksit muhabbeti var gibi
hocam ben odama 12000btu falan almayı düşünmüyorum çok gelir büyük ihtimalle 9000btu tasarruf açısından mantıklı gibi duruyor ama evet indirim kovalayıp taksitli daikin marka bi klima almak mantıklı gibi

İkinci elde montaj maliyeti çok oluyor en az 3-4K zaten ona istiyor adamlar, sıfır alınca kurulum ücretsiz genelde. Duruma göre ikinci elin bakım masrafları da oluyor o da ayrı dert. İkinci elin mantıklı kalması için fiyatın sıfırın yarısından fazla olmaması lazım.

Kral daha yaz gelmedi sayılır ama az kaldı . Taksitli bir tane 0 al takma ücreti arkadaşın dediği gibi 3-4K. Hiç gerek yok en azından garantili almış oluyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,963
Üyeler
195,486
Son üye
asikyazgan
Geri