Bu klima alınır mı ?

18000 btu bir klima alıp tüm odalar salona bağlı olduğu için direkt salona yerleştirip tüm evi soğutma fikrim var 18000 btu kaira daikin veyahut tcl arasında kaldım çok kararsızım bu konuda :D

Klima konusunda arçelik bence iyi. Servisi ve bir sorun olduğunda hızlı ulaşılması çok iyi.

Bizdeki 3 klima
18lik
18lik
24luk

3u çalıştığında salon hariç (uzakta diğer odalara göre) diğer yerleri soğutuyor. Tabi elektrik faturasını hesaba katmıyorum yoksa 2 ayda Bi 18lik klima alırsın 🤣

Evde 3 klima da arçelik. Bu kadar yeterli bence 😁

Odamdaki 7/24 açık. Diğer 2 klima günde 14 16 saat çalışıyor.

Suana dek bir sorun yaşamadık. Koridorlar bile soğuk.
Siz Samsungla bir sorun mu yaşadınız? Yaşadıysanız onu anlatır mısınız? Genel olarak parça sorunu çok göremedim ama bakayım biraz daha.

Siz Samsungla bir sorun mu yaşadınız? Genel olarak parça sorunu çok göremedim ama bakayım biraz daha.
Odama klima alacakken araştırmıştım baya. Parça için 1 2 ay bekleyenleri gördüm. Servis konusunda yetersiz olduklarını görünce vazgeçtim.

Klima konusunda arçelik bence iyi. Servisi ve bir sorun olduğunda hızlı ulaşılması çok iyi.

Bizdeki 3 klima
18lik
18lik
24luk

3u çalıştığında salon hariç (uzakta diğer odalara göre) diğer yerleri soğutuyor. Tabi elektrik faturasını hesaba katmıyorum yoksa 2 ayda Bi 18lik klima alırsın 🤣
az enerji yüksek performans arıyorum tamamen ya

Samsung gibi her şeyi üreten bir marka yerine ar-gesini klima üzerine geliştiren bir markadan alsanız daha iyi olur bkz: baymak

Samsung 6 yıl garanti veriyor klimalara, diğer firmalar genelde 2 yıl standart garanti veriyor sadece. Parça mevzusunu bilmiyorum.
1753999088530.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

roseair diye bir firma var. isterseniz bi iletişime geçin çok uygun fiyata yapabiliyorlar. bi fiyat alın en kötü. internet fiyatları pahalı ama iletişimde farklı fiyatlara taktıklarını gördüm.

Mitsubishi elektrik i öneririm hem 10 yıl garantisi var hem kaliteli
Bu güzelmiş aslında da en ucuz Türkiye’de üretilen modeli bile 45 bin lira buna değer mi emin olamadım.

Alıntıyı görüntüle

roseair diye bir firma var. isterseniz bi iletişime geçin çok uygun fiyata yapabiliyorlar. bi fiyat alın en kötü. internet fiyatları pahalı ama iletişimde farklı fiyatlara taktıklarını gördüm.
Bu bizim bölgemize bakmaz çevrede midea diye bir şey görmedim hiç. Daikin bile pek iyi değil burada, gerçi Daikin de almam 50 bin falan onun klimaları.

Bu güzelmiş aslında da en ucuz Türkiye’de üretilen modeli bile 45 bin lira buna değer mi emin olamadım.

Bu bizim bölgemize bakmaz çevrede midea diye bir şey görmedim hiç. Daikin bile pek iyi değil burada, gerçi Daikin de almam 50 bin falan onun klimaları.
9luk klimaya 38bin ödemiyor musunuz siz?

Bende 18bin ya da 24bin arayışındayım.
Midea, Airfel, LG, TCL, Gree, Daewo vs. buldum f/p olarak ancak ne almalıyım bilmiyorum.
Tam güzel bir klima buldum diyorum araştırıyorum dış ünitesi plastik çıkıyor falan ne saçma şeyler ya.
Yaklaşık 40-50 m2 çatı katını soğutacağım. Güneş direk ısıtıyor içeriyi gündüzleri.
35-45bin bandında mümkünse 6-9 taksit yapabileceğim uzun ömürlü 7/24 çalışma da sorun yaratmayacak mümkünse wi-fi li bir klima arıyorum. Bana da önerebilirseniz sevinirim :)

Evet de Toshibanın en düşük segment kliması 45 bin benim seçtiğim Samsung markanın en iyi modeli. Zaten arada 7 bin fiyat farkı var o da az değil.
9luk klima ile kaç mt2 soğutacaksiniz hocam. O fiyata 18likler var.

Arkadaşlar bilgili olan arkadaşlar cevaplarsa konudan bağımsız olarak 109m2 toki 3+1 bir evde yaşıyorum klima alıp orta bir yere koysam bütün evi serinletme şansım var mı acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri