Just reset
80+ Bronze
Google lens den buldum direkt hahaha herkes alicak şimdi
bak işte böyle .... lar yüzünden linki atmaktan vazgeçtim ulan unuttuk atıcaktık caz yapıyosunuzkendini adoniss creed mi zannediyon atsana linki işte weirdo
xbox 9.nesil kolu alıcam zaten o prime logosunu merak etmiştimGoogle lens den buldum direkt hahaha herkes alicak şimdi
Yoo unutmadın millete foto attım ya diye saçmalıyordun... Herkesi kendiniz gibi s**** zannetmeyinbak işte böyle .... lar yüzünden linki atmaktan vazgeçtim ulan unuttuk atıcaktık caz yapıyosunuz
canım kardeşim foto attımya orda prime logosu var o logonun ne anlama geldiğini merak ettiğim için foto attım kol zaten popüler s... sensinYoo unutmadın millete foto attım ya diye saçmalıyordun... Herkesi kendiniz gibi s**** zannetmeyin
canım kardeşim foto attımya orda prime logosu var o logonun ne anlama geldiğini merak ettiğim için foto attım kol zaten popüler s... sensin
onu validen alsın kardeşim gerçeğinide almış fazlasıyla belli
Ahahahah Veled yanınız ortaya çıktı. Büyüyünce gel abisi.onu validen alsın kardeşim gerçeğinide almış maşallahı var
Raporla geç hocam.Ahahahah Veled yanınız ortaya çıktı. Büyüyünce gel abisi.
bu 8bitdo game pad alınır bu fiyata hocam senceAhahahah Veled yanınız ortaya çıktı. Büyüyünce gel abisi.
Baktım aslında köklü bir firma gibi kendi yarı tasarım retro kollar satan bir firma ama garanti ve uygunluk konusunda sorunlar çıkacağından tavsiye etmiyorum.bu fiyata alınır mı? sizce f/p game pad lazım bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu 8bitdo game pad alınır bu fiyata hocam sence
o zaman Logitech f710 daha mantıklı bir seçim olurBaktım aslında köklü bir firma gibi kendi yarı tasarım retro kollar satan bir firma ama garanti ve uygunluk konusunda sorunlar çıkacağından tavsiye etmiyorum.
Eğer bütçeniz bu civarlardaysa evet daha mantıklı olur.o zaman Logitech f710 daha mantıklı bir seçim olur