Bu koltuklardan Hangisini almalıyım ?

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
7006
İkea Markus , Xprime Titan ve Hawk Gaming Chair Fab arasında kaldım emin değilim hepsi birbirine benziyor açıkçası bütçem şuan 7 bin çok zorlamak istemiyorum yoğun yks çalışıyorum günde 12 saat mevcut koltuğum dayanmıyor sırtım ağrıyor. Bölüm olarakta bilgisayar istiyorum yani uzun süreler masa başında kalıcam gibi tavisyeniz varmıdır ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
İkea biraz daha pahalı , %20 indirimle 8700 diyor sitesinde.
İkea markus forumlarda çok önerilen bir marka.
Koltuk konusunda insanlar çok kararsız kimi xdrive al kimi asla alma diyo. Kimi hawk al kimi uzak dur diyor.
İmkanınız varsa çevrenizde ikea , xdrive vb. mağazalar varsa dene bence.

hawk merak ediyordum açıkçası ama ankarada şubesi yokmuş :(

kargo sureci nasil isliyor hangi kargo firmasi ve nereye kadar teslim ettiklerini soyleyebilir misiniz ve ortalama kac kg agirliga sahip?
Hocam aldığım gün kargo yaptılar. Takıldığınız zaman saat farkermeksizin yardımcı oluyorlar.aras kargo ile çalışıyolar. Kargocunun insafına kalmış. Ben yardımcı olurmusunuz dedim normalde yapmıyoruz ağır ürünlerde ama oluruz dediler.

Hocam aldığım gün kargo yaptılar. Takıldığınız zaman saat farkermeksizin yardımcı oluyorlar.aras kargo ile çalışıyolar. Kargocunun insafına kalmış. Ben yardımcı olurmusunuz dedim normalde yapmıyoruz ağır ürünlerde ama oluruz dediler.
aras burada biraz sikintili peki kutu icerisinin kg ortalamasi nedir ortalama bir sey soyleyebilir misiniz

Hocam bel desteği için yastık yok sanırım o modelde siz rahat ettiniz mi ihtiyaç oluyor mu yastığa bel için?
Hocam ben bel yastıksız aldım şuanlık ihtiyacım yok koltuk ile alırsanız bel desteğini daha uyguna geliyor onu biliyorum ben ihtiyaç duymadım duyarsam alırım dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bel desteği için yastık yok sanırım o modelde siz rahat ettiniz mi ihtiyaç oluyor mu yastığa bel için?
Hocam ben bel yastıksız aldım şuanlık ihtiyacım yok koltuk ile alırsanız bel desteğini daha uyguna geliyor onu biliyorum ben ihtiyaç duymadım
aras burada biraz sikintili peki kutu icerisinin kg ortalamasi nedir ortalama bir sey soyleyebilir misiniz
Benim 15 dk mı almıştır maximum.

Geri