Bu konuyu askıya alalım (diğer konuya geçtim)

ilyasxu

80+
Reaksiyon skoru
6
Acer Nitro v16 4050 + Ryzen 5 8. nesil modeli az önce elime ulaştı ve açılımını yapıp, Windows kurduktan sonra siyah ekran testini yaparken ışık sızması olduğunu fark ettim. internette biraz araştırdığımda da bunun yaygın bir sorun olduğunu gördüm. sizce iade etmeli miyim evet gerçekten insanın gözü bayağı takılıyor kısma. ama iade almazlar diye düşünüyorum çünkü Windows bile kurdum Yani siz ne düşünüyorsunuz ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum bilgili biri varsa yorum yaparsa sevinirim.

Ekler

• IMG-20250524-WA0022.webp
    IMG-20250524-WA0022.webp
    69.7 KB · Hit: 12
  • IMG_20250524_134759.webp
    IMG_20250524_134759.webp
    296.7 KB · Hit: 14
İade alırlar mi bir bilen var mi kusur saymayabiliyorlarmis

İade alırlar mi bir bilen var mi kusur saymayabiliyorlarmis
Çok yüksek seviyedeyse iade edilebilme şansı var ama bunu etmezler normal seviyede bu IPS ekran sanırım olur birçok laptopta vardır benimkindede var alışırsın sıkıntı etme iade etsen yine aynısı gelir ki etmez iade

Çok yüksek seviyedeyse iade edilebilme şansı var ama bunu etmezler normal seviyede bu IPS ekran sanırım olur birçok laptopta vardır benimkindede var alışırsın sıkıntı etme iade etsen yine aynısı gelir ki etmez iade
elden ele gezip geri döner mi diyorsun iade almazlar mı bariz bir hata çünkü ips olsa da üzücü

Geri