kulaklık bu ama telefona takmam için çeviricimi lazım yoksa mikrofon ve ses girşivi varmı yada 2sini sadece usbden mi geliyor ?
hocam peki bunu telefona takılıyormu girşivi varmı ?yanlış bilmiyorsam stormy daha iyiydi.ama pek tam hatırlamıyorum.
oda usb'liydi yanlış hatırlamıyorsam.hocam peki bunu telefona takılıyormu girşivi varmı ?
ürün usbli çevirici alman lazım
kulaklık bu ama telefona takmam için çeviricimi lazım yoksa mikrofon ve ses girşivi varmı yada 2sini sadece usbden mi geliyor ?
usb girişli otg kablosu ile bağlayabiliyorsun ama ben kesinlikle önermem hem ses daha kalitesiz ve ses yüksekliğide düşük ve otg kablosu seni çok uğraştırır kesinlikle jacklı bir kulaklık al
hocam sorunsuz çalışacak bir şey önerebilir misiniz telefonlar redmi note 8 ile general mobile 8ürün usbli çevirici alman lazım
hocam jacklı kulaklık önerir misiniz bu fiyat bandındausb girişli otg kablosu ile bağlayabiliyorsun ama ben kesinlikle önermem hem ses daha kalitesiz ve ses yüksekliğide düşük ve otg kablosu seni çok uğraştırır kesinlikle jacklı bir kulaklık al
kulaklığın fiyatını göremedim fiyat bandınız nedir?hocam sorunsuz çalışacak bir şey önerebilir misiniz telefonlar redmi note 8 ile general mobile 8
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam jacklı kulaklık önerir misiniz bu fiyat bandında
200 tl ye kadar zorlarımkulaklığın fiyatını göremedim fiyat bandınız nedir?
biraz araştırıp geliyorum200 TL ye kadar zorlarım
tamame bekliyorum hocambiraz araştırıp geliyorum
acık söyleyeyim bu fiyat bandında eli yüzü düzgün pek bir şey bulamadım. gameboster var ama ne kadar kaliteli olur bilemedim forumda kullanıp memnun olanlar var. size önerim kulak içi kulaklığa yönelmeniz yada bütçenizi artırmanız olur.tamame bekliyorum hocam
akşama kadar burdayız
hocam ne kadar artırmak yani en ucuz micli alınabilecek fiyat performans ürün ne olur en makul bu benimde içime sinmediacık söyleyeyim bu fiyat bandında eli yüzü düzgün pek bir şey bulamadım. gameboster var ama ne kadar kaliteli olur bilemedim forumda kullanıp memnun olanlar var. size önerim kulak içi kulaklığa yönelmeniz yada bütçenizi artırmanız olur.