Neler Yeni

bu kulaklığı bluetooth özelliği olmayan pc ye bağlayabilir miyim

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Var. Wireless bluetooth 'a göre çok daha az gecikmeli hatta gecikmesiz diyebiliriz. Kutudan bir apart çıkıyor onu bilgisayara takıyorsun ve kulaklığı kablosuz olarak kullanıyorsun.
alakası yok yine gecikmeli ben olsam oyun için kablolu alırdım çünkü genel olarak wireless kullananların kanser oranları filan çşok yüksek oluyor ortamdaki radyasyondan dolayı

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
alakası yok yine gecikmeli ben olsam oyun için kablolu alırdım çünkü genel olarak wireless kullananların kanser oranları filan çşok yüksek oluyor ortamdaki radyasyondan dolayı
Kanser oranı olayını nereden duydun bilmiyorum ama zaten güneşten tut bilgisayara kadar her şey radyasyon yayıyor. Ayrıca bu tarz kaliteli ve yeni nesil kulaklıklarda wirelessdaki gecikme sorunu çözüldü.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Kanser oranı olayını nereden duydun bilmiyorum ama zaten güneşten tut bilgisayara kadar her şey radyasyon yayıyor. Ayrıca bu tarz kaliteli ve yeni nesil kulaklıklarda wirelessdaki gecikme sorunu çözüldü
şaka mısın ya sen şimdi wirelesslerin kanser oranını arttırnmadığını savunuyorsan eğer gülüyorum ve güneşde yayıyo filan diyorsan güneşinb yaydığıyla onunkini karşılaştıramazsın o sürekli usb yi bulmak için etrafa dalgaglar yayıyor ve bu aşırı derece fazla bir radyasyona yol açıyor açıkcası ben mesela akıllı bileklik kullanırken bile çekiniyorum öyle düşün istersen araştırmalar ve kaynakları atabilirim

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
şaka mısın ya sen şimdi wirelesslerin kanser oranını arttırnmadığını savunuyorsan eğer gülüyorum ve güneşde yayıyo filan diyorsan güneşinb yaydığıyla onunkini karşılaştıramazsın o sürekli usb yi bulmak için etrafa dalgaglar yayıyor ve bu aşırı derece fazla bir radyasyona yol açıyor açıkcası ben mesela akıllı bileklik kullanırken bile çekiniyorum öyle düşün istersen araştırmalar ve kaynakları atabilirim
Radyasyon yaydığının farkındayım. Ama bu kulaklıklar kansere veya rahatsızlıklara yol açacak kadar yüksek boyutlu değil. Çok az dozda radyasyon yayıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,481
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom