Yardım Bu kulaklığı pc de kullanabilir miyim ?

-Mehmet-

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,239
Arkadaşlar selam indirimde anker q10i aldım genel olarak okulda/metroda dizi film izlerken ve evde kullanıcam. Ama aklıma bir şey takıldı buna bir tane bluetooth dongle alsam pc de kullanabilir miyim ? Oyun için değil yayın/müzik/dizi izlemek için.

Normalde kullanabilirsin Anker in farklı bir modelini pc de bluetooth dongle ile kullanıyorum ben de yeri geldiğinde...Şu an'a kadar bir sorun yaşamadım..

kullanabilrsn hocam.Oyun için pek tavsiye etmem,fakat film dizi için miss gibi oluyor diye hatırlıyorum.

Normalde kullanabilirsin Anker in farklı bir modelini pc de bluetooth dongle ile kullanıyorum ben de yeri geldiğinde...Şu an'a kadar bir sorun yaşamadım..
kullanabilrsn hocam.Oyun için pek tavsiye etmem,fakat film dizi için miss gibi oluyor diye hatırlıyorum.
teşekkür ederim. Oyunlarda ses kullanmıyorum zaten genelde müzik ya da yan ekranda yayın açık oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam peki pil performansı mobil ile aynı mı oluyor ?

Farketmiyor hocam, pc ya da mobilde bir değişkenlik hissetmedim ben...Kullanım süreniz daha stabil veriler sunuyor, ben full şarz etikten sonra ortalama bir kullanımda 3 günü bile aşan sürelerde kullandığım oluyor...

Farketmiyor hocam, pc ya da mobilde bir değişkenlik hissetmedim ben...Kullanım süreniz daha stabil veriler sunuyor, ben full şarz etikten sonra ortalama bir kullanımda 3 günü bile aşan sürelerde kullandığım oluyor...
Küçük bir not, belirttiğim verilerin model bazında değişiklik göstereceğini pek sanmamakla birlikte, Q45 space modelini kullanıyorum hocam...Bütçenize göre ısrarlı tavsiyemdir..

Son düzenleme:

Küçük bir not, belirttiğim verilerin model bazında değişiklik göstereceğini pek sanmamakla birlikte, Q45 space modelini kullanıyorum hocam...Bütçenize göre ısrarlı tavsiyemdir..
teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,885
Üyeler
183,488
Son üye
Dag Sıcanı
Geri