Neler Yeni

Yardım Bu kulaklığı pc de kullanabilir miyim ?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,608
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar selam indirimde anker q10i aldım genel olarak okulda/metroda dizi film izlerken ve evde kullanıcam. Ama aklıma bir şey takıldı buna bir tane bluetooth dongle alsam pc de kullanabilir miyim ? Oyun için değil yayın/müzik/dizi izlemek için.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ahmet Taşlıova
Normalde kullanabilirsin Anker in farklı bir modelini pc de bluetooth dongle ile kullanıyorum ben de yeri geldiğinde...Şu an'a kadar bir sorun yaşamadım..

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,858
İsim
Emir
kullanabilrsn hocam.Oyun için pek tavsiye etmem,fakat film dizi için miss gibi oluyor diye hatırlıyorum.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,608
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde kullanabilirsin Anker in farklı bir modelini pc de bluetooth dongle ile kullanıyorum ben de yeri geldiğinde...Şu an'a kadar bir sorun yaşamadım..
kullanabilrsn hocam.Oyun için pek tavsiye etmem,fakat film dizi için miss gibi oluyor diye hatırlıyorum.
teşekkür ederim. Oyunlarda ses kullanmıyorum zaten genelde müzik ya da yan ekranda yayın açık oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam peki pil performansı mobil ile aynı mı oluyor ?

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ahmet Taşlıova
Farketmiyor hocam, pc ya da mobilde bir değişkenlik hissetmedim ben...Kullanım süreniz daha stabil veriler sunuyor, ben full şarz etikten sonra ortalama bir kullanımda 3 günü bile aşan sürelerde kullandığım oluyor...

Farketmiyor hocam, pc ya da mobilde bir değişkenlik hissetmedim ben...Kullanım süreniz daha stabil veriler sunuyor, ben full şarz etikten sonra ortalama bir kullanımda 3 günü bile aşan sürelerde kullandığım oluyor...
Küçük bir not, belirttiğim verilerin model bazında değişiklik göstereceğini pek sanmamakla birlikte, Q45 space modelini kullanıyorum hocam...Bütçenize göre ısrarlı tavsiyemdir..

Son düzenleme:

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,608
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Küçük bir not, belirttiğim verilerin model bazında değişiklik göstereceğini pek sanmamakla birlikte, Q45 space modelini kullanıyorum hocam...Bütçenize göre ısrarlı tavsiyemdir..
teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,451
Üyeler
162,003
Son üye
nestle1928
Top Bottom