LineX
80+
- Katılım
- 9 Ocak 2023
- Mesajlar
- 171
- Reaksiyon skoru
- 46
Bu fiyat bandında bundan daha iyisi bulunur mu? Ben kablosuz diye bunu düşündüm ama bu fiyata kablosuz alınmaz diyosanız kablolu ne almamı önerirsiniz? (max bütçe 1.5k)
aynısını dicekim ama fiyatıda pahalıymışFuxi-H7 al daha güncel ve daha şık versiyonu.
H7 olabilirne önerirsin?
Bakımına vesire dikkat edersen olabilirUzun süre idare eder mi beni peki?
h2002p al bunun yerine kötü buAnladım hocam. İnternette gezerken şu kulaklık gözüme çarptı kablolu ama olsun H7 yerine bunu alsam nası olur sizce?
B7 daha iyidir diyim sen anla. Asus falan bakma iyi urun değil bu.Anladım hocam. İnternette gezerken şu kulaklık gözüme çarptı kablolu ama olsun H7 yerine bunu alsam nası olur sizce?
Anladım hocam. Bu Havit markasını çok güvenebilir miyiz çok bildiğim bir marka değil. Bunun yerine daha bilindik örnek Steelseries , Logitech gibi markalar daha mantıklı gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda Havit markası bunların yanında nasıldır? Mesela Steelseries'in şu kulaklığı da hoşuma gitti biraz.B7 daha iyidir diyim sen anla. Asus falan bakma iyi urun değil bu.