Neler Yeni

Bu kulaklık alınır mı?

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Şimdi inceleme videosuna baktım. Fiyatına yorum yapmam ama malzeme kalitesi hariç güzel kulaklık. Üzmez gibi

Ephesus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kamil Berke Kapıcıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi inceleme videosuna baktım. Fiyatına yorum yapmam ama malzeme kalitesi hariç güzel kulaklık. Üzmez gibi
Hocam normalde bu kadar bütçem yok zorlayıp kendimi alacağım bu kulaklığı Havit h2002p mi yoksa bu kulaklık mı sizce

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
2000tl ye barracuda x aldığımı bilince bence pahalı bu fiyatlara daha iyisi bulunabilir acelen yoksa bekleyebilirsin bence ben alalı ay fln oluyor birde bence kablosuz almalısın kulaklıkta kablosuz olması büyük rahatlık

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Hocam normalde bu kadar bütçem yok zorlayıp kendimi alacağım bu kulaklığı Havit h2002p mi yoksa bu kulaklık mı sizce
Valla ikisinide kullanmadım. Havit bilinen bir marka. Bu da güzel geldi bana. Kullananlar cevaplarsa daha iyi olur. İmkan varsa mağazada test yapın.

Ephesus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kamil Berke Kapıcıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2000tl ye barracuda x aldığımı bilince bence pahalı bu fiyatlara daha iyisi bulunabilir acelen yoksa bekleyebilirsin bence ben alalı ay fln oluyor birde bence kablosuz almalısın kulaklıkta kablosuz olması büyük rahatlık
Bilgisayarda Bluetooth yok ondan kablolu bakıyorum hocam kulaklığım bozuldu ondan şimdi bakıyorum acil yani önerdiğiniz var mı sizin

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
yunuseren
bence hiç bulaşma steel series razer veya crosair almaya bak bu fiyata bulurusn 3 markadan da

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bilgisayarda Bluetooth yok ondan kablolu bakıyorum hocam kulaklığım bozuldu ondan şimdi bakıyorum acil yani önerdiğiniz var mı sizin
Bilgisayarda bluetooth olmasına gerek yok kendi alıcısı oluyor kulaklıkların 2,4 ghz ile çalışır bluetoothla oyun oynayamazsın
Bütçemi zorladım demişsin fakat belki bi ihtimal daha zorlama imkanın varsa bu ilanla pazarlık edebilirsin en az 3,4 sene seni götürür 2500tl ye fln alsan https://www.sahibinden.com/ilan/iki...leri-razer-barracuda-x-sifir-1225127534/detay

Onun dışında buna da bakabilirsin ama 500,600tl lık fark öteki kargo ile yolluyorsa değer o da sıfır ürün https://www.hepsiburada.com/rampage...g-oyuncu-kulakligi-p-HBCV00003ZKS9W-yorumlari

Top Bottom