Neler Yeni

Bu Kulaklık alınır mı

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Enes k
Cyn bilişimin hiç bi ürünü alınmaz

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,762
İsim
efe araci

MoonWalk

80+ Silver
Burada hâlen combatry kodu geçerliymiş. 100TL daha uyguna kendi sitesinden alınabilir.
1745766454454.png

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Enes k
Alınabilir. Daha iyisi olsa da çok fark etmeyecektir. Bu model fiyatına göre olması gereken performansı verebiliyor. Bütçe çok yükselmediği sürece yine yakın performansta olan modeller alınabilir hâlde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden acaba?
İki farklı kulaklığını kullandım hem tws hem kablolu. Ürünleri fiyat performans evet ama kronik problemli hep. Bi kaç ay sonra bozuluyo. Sol taraftan ses gelmiyo diye garantiye yolladım değişim istedim. Ürünün stoğu olmasına rağmen değişim yapmadılar ücret iadesine karar verdiler. Geçen sene indirimle 700e aldığım kulaklık şuan iki katı fiyatta. Ücret iadesi istemiyorum değişim istiyorum dememe rağmen inatla ücret iadesi yaptılar. Şikayetvarda da cynbilişim havit şikayetlerine bakarsanız anlarsınız

MoonWalk

80+ Silver
İki farklı kulaklığını kullandım hem tws hem kablolu. Ürünleri fiyat performans evet ama kronik problemli hep. Bi kaç ay sonra bozuluyo. Sol taraftan ses gelmiyo diye garantiye yolladım değişim istedim. Ürünün stoğu olmasına rağmen değişim yapmadılar ücret iadesine karar verdiler. Geçen sene indirimle 700e aldığım kulaklık şuan iki katı fiyatta. Ücret iadesi istemiyorum değişim istiyorum dememe rağmen inatla ücret iadesi yaptılar. Şikayetvarda da cynbilişim havit şikayetlerine bakarsanız anlarsınız
Hangi modeller bozuldu?
Servis konusunda ülkemizdeki çoğu kullanıcı tek başına maalesef çoğu zaman, düşük bütçedeki ürünler için bu durum daha da vahim. Havit'i de bir kenara atınca alacak ürünler iyice samanlıkta iğne oluyor. En azından daha güvenilir platformlar daha iyi oluyor bu tür durumlarda.

Era.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Serkan Barındık
Biraz daha bütçen var mı?

Top Bottom