mert8888_
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik?variant=48699675640001 bu kulaklık alınır mı? 900tlye alıcam alırsam
valorant oynuyorum cogunlukla ve nomal ıs laptobum varSes kartin yoksa veya bu islerde daha yeniysen alma ama ne amacla kullanacaginada bagli? Yoksa alabilirsin de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostlar, oyun, film, müzik için kaliteli ve rahat IEM kulaklık önerir misiniz?
- warg
- Cevaplar: 24
- Forum: Kulaklık, Mikrofon
Benim gibi 7Hz Salnotes Zero ve Asus XONAR SE kombosu yapabilirsiniz. EQ kisminda da yardimci olurum FPS oyunlari icin. Ses kartlari eskisi gibi ucuz degil ve artik ses karti yok enredeyse ulke de, yurt disinda da artik 27 euro siniri oldugu icin alinamiyor gibi alirken on yargiliydim bu ses kartini ama anakartima gore de cok iyi ve beni tatmin de etti. Bu IEM de gayet iyi gerekli ayarlari yapinca.
Yok mikrofon lazim değilse 7Hz Salnotes Zero al oyunlarda 10x daha iyihttps://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik?variant=48699675640001 bu kulaklık alınır mı? 900tlye alıcam alırsam
Suan kullaniyorum ama direk laptopba baglarsa cevresel sesler falan rezil, anlamaz hic oyunu. Pembesi var hatta stoklarda turuncuya yetisemedim.Yok mikrofon lazim değilse 7Hz Salnotes Zero al oyunlarda 10x daha iyi
Yani DAC almayacaksa Kz Castor Pro alsın zaten. Bu bütçede rakipsiz.Suan kullaniyorum ama direk laptopba baglarsa cevresel sesler falan rezil, anlamaz hic oyunu. Pembesi var hatta stoklarda turuncuya yetisemedim.
O yuzden Type-C olan da en azindan entegre ses karti var
İkinci el letgoda var ikinci elde değil açmış bikere sadece ve 900tl alıyımmı yoksa daha iyi seşnek varmı bu fiyataMikrofonlu Castor o zaman
yada Wraith IEM Type-C mikrofonlu stok bekleyin ama gelir mi bilmiyorum
Hangi model hocam? zaten yedek kulaklik silikonlari var problem olmaz base silersiniz yeni silikonu takarsiniz missİkinci el letgoda var ikinci elde değil açmış bikere sadece ve 900tl alıyımmı yoksa daha iyi seşnek varmı bu fiyata