Yardım Bu kulaklık alınır mı?

Ses kartin yoksa veya bu islerde daha yeniysen alma ama ne amacla kullanacaginada bagli? Yoksa alabilirsin de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ses kartin yoksa veya bu islerde daha yeniysen alma ama ne amacla kullanacaginada bagli? Yoksa alabilirsin de.

valorant oynuyorum cogunlukla ve nomal ıs laptobum var

Iki konuyuda okuyun hocam yorumlarimi kattim anlarsiniz alip almamaniz gerektigi, oyun icin alicaksaniz veya farkli bir amac icinse mesela benim arkadasim gececleri chill oyun oynarken buyuk kulaklik takmaktansa uzanip iem takiyor daha rahat oynuyor, kafada agirlik olmuyor gibi gibi.

Laptop ise USB DAC almaniz lazim, birde laptop ise zaten ses normal anakart kadar yuksek gelmez ve tatmin etmez, Type-C olan modeli stokta varsa alin ama jakli olani ses kartsiz almayin veya DACsiz.

Yoksa valorant zulum olur

Yok mikrofon lazim değilse 7Hz Salnotes Zero al oyunlarda 10x daha iyi
Suan kullaniyorum ama direk laptopba baglarsa cevresel sesler falan rezil, anlamaz hic oyunu. Pembesi var hatta stoklarda turuncuya yetisemedim.

O yuzden Type-C olan da en azindan entegre ses karti var

Suan kullaniyorum ama direk laptopba baglarsa cevresel sesler falan rezil, anlamaz hic oyunu. Pembesi var hatta stoklarda turuncuya yetisemedim.

O yuzden Type-C olan da en azindan entegre ses karti var
Yani DAC almayacaksa Kz Castor Pro alsın zaten. Bu bütçede rakipsiz.

DAC zaten alamaz tr'de duzgun yok, yurt disinda da malum sinira takilir cok feci vergi cikar ya entegre ses kartli alacak yada hic almayacak benim yorumum bu sekilde.

Castor Pro'da videolarda iyi deniyor ama adamlar GSX300 ile test ediyor. Direk baglamada bir cok IEM kotu performans veriyor. Ama yapi olarak castor pro yine iyi oldugu icin digerlerine gore sesi iyi verir ve ucuzda denenebilir.

Temu'dan alabilirsiniz hocam urun kodlari video aciklamasinda da mevcut. Videoyu tamamen izleyin benim attigim o konulardaki yorumlarimi da okuyun ona gore karar verin.

Olay sadece IEM'de bitmiyor baya derin aslinda ama uygun fiyatindan dolayi ve merakinizdan dolayi, almak istdeginiz icin Temu'dan Harman model duz Castor alabilirsiniz pro olmayan, baslangicta bir deneyim iyi ve ucuz bir deneyim olur ona gore sonrasinda zaten degisiklige gider yada bu bana son dersiniz ben ilk gecitigim zamanlar bu bana son dedim ama gerekli ayarlari yapinca devami gelire dondu.

Mikrofonlu Castor o zaman

yada Wraith IEM Type-C mikrofonlu stok bekleyin ama gelir mi bilmiyorum

Mikrofonlu Castor o zaman

yada Wraith IEM Type-C mikrofonlu stok bekleyin ama gelir mi bilmiyorum
İkinci el letgoda var ikinci elde değil açmış bikere sadece ve 900tl alıyımmı yoksa daha iyi seşnek varmı bu fiyata

Geri