Bu kulaklık kaç lira?

sncnalhn

80+
Reaksiyon skoru
134
1.438,78TL gözüküyor gelirken gümrük ücreti de eklenir onu tam söylemek zor ama almanızı önermem elbette

Hocam konudan bağımsız aliexpress'ten aldığımız zaman vergiyi zaten ödemiyor muyuz? Ekstra bir de gümrük vergisi mi var?
ptt kuryesi getiriyor ve sizden bir gümrük kontrol ücreti adı altında ücret talep ediyor o da eğer gümrükte şüpheli algılanmazsa

Aliexpresste sipariş verirken ödediğimiz vergi ne vergisi oluyor peki?
tam olarak hakim değilim ama kargo ve satın alma vergisi kdv gibi düz vergileri kesiyor sanırım

tam olarak hakim değilim ama kargo ve satın alma vergisi kdv gibi düz vergileri kesiyor sanırım
Bugün vergi dahil 600 tl bandında bir klavye almıştım da eğer ekstra bir de geldiği zaman vergi ödersem aldığıma değmez o açıdan sordum iptal etmeli miyim diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam konuyu araştırdım ekstra vergi çıkmıyormuş, o ödenen vergi her şeyi kapsıyormuş bilginize.

Bugün vergi dahil 600 TL bandında bir klavye almıştım da eğer ekstra bir de geldiği zaman vergi ödersem aldığıma değmez o açıdan sordum iptal etmeli miyim diye.
hocam gümrükte açılıp kontrol edildiği için hizmet ücreti şeklinde bir ücret alıyor devletimiz o da tam sabit değil kontrol sabit 25 üstüne bir ürün fiyatına oranla bir ücret ekleniyor ama elbet daha iyi bilen birileri vardır

Bugün vergi dahil 600 TL bandında bir klavye almıştım da eğer ekstra bir de geldiği zaman vergi ödersem aldığıma değmez o açıdan sordum iptal etmeli miyim diye.

Hocam konuyu araştırdım ekstra vergi çıkmıyormuş, o ödenen vergi her şeyi kapsıyormuş bilginize.
hocam o zaman ben dolandırıldım demek asdasdasdsasadsa

hocam gümrükte açılıp kontrol edildiği için hizmet ücreti şeklinde bir ücret alıyor devletimiz o da tam sabit değil kontrol sabit 25 üstüne bir ürün fiyatına oranla bir ücret ekleniyor ama elbet daha iyi bilen birileri vardır

hocam o zaman ben dolandırıldım demek asdasdasdsasadsa
Geçmiş olsun hocam :D

Ödeme ekranına gelirseniz tam ücret çıkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,356
Üyeler
188,083
Son üye