Arkadaslar kafam baya bir karisti simdi C2 almak en mantiklisi en iyisi o ama bir kulakliga o kadar vermekte bana garip geliyor ama soyle birsey de var mesela 1400 Blacksharka verecegime C2 daha mantikli geliyor. Ondan dolayi soyle bir lise yapayim dedim.
1K alti
www.pttavm.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
1K-1.5K
www.trendyol.com
www.itopya.com
1.5 ve ustu
Dedigim gibi arkadaslar en iyisi C2 sanirim fakat ben bir kulakliga o kadar para vermekte istemiyorum benim aklimda 2 secenek var aslinda ya 1K altindan bir sey ya da C2 cunku 1300-1400 veriyorsam 1800 de veririm degecek ise.
Ayrica Blackshark magazaya ozelmis normalde 1500 bandinda.
1K alti
Gamenote H2029u Kablolu Rgb Gaming Kulaklık Si - PttAVM
Gamenote H2029u Kablolu Rgb Gaming Kulaklık Siyah ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2025
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Havit Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık Mor Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık Mor Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
1K-1.5K
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'da
1.5 ve ustu
Dedigim gibi arkadaslar en iyisi C2 sanirim fakat ben bir kulakliga o kadar para vermekte istemiyorum benim aklimda 2 secenek var aslinda ya 1K altindan bir sey ya da C2 cunku 1300-1400 veriyorsam 1800 de veririm degecek ise.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrica Blackshark magazaya ozelmis normalde 1500 bandinda.