Darboğaz olmuyor işte normal bi de daha fazla ayrinti vereydin iyi olurduAlıntıyı görüntüle
arkadaşlar sistemi dönüştürücyle kullanıyorum ekran kartını %99 sabit kullanıyor 55 60 derecede falan ama normalmidir ?
sistemim imzada mevcut işlemci ayarını bulamadım afterburnerdanSıcaklık iyi ama gta için fazla kullanıyor ekran kartınız nedir işlemci kullanımı ne durumda sisteminizi yazarmısınız lütfen.
çok sesli değil palit 1660 super oc modeliBayağı iyi. çok sesli mi bari. Modeli falan ne.
Her şey en yüksekte ise normal değerlersistemim imzada mevcut işlemci ayarını bulamadım afterburnerdan
birde hdmi girişli bir monitörde denediğimde kullanım daha düşüktü dönüştürücüyü idareten aldım 30 TL'yeSıcaklık iyi ama gta için fazla kullanıyor ekran kartınız nedir işlemci kullanımı ne durumda sisteminizi yazarmısınız lütfen.
her şey en yüksekteHer şey en yüksekte ise normal değerler
şehir dışına çıktım ve fps 45lere düştü bu normalmi yeni yeni yüklediği içinmi böyleHer şey en yüksekte ise normal değerler
dostum bir bakarsan sevinirimHer şey en yüksekte ise normal değerler
Afterburnerla butun değerleri atarsan sevinirim gta 5te çimenli ve ağaçlı bölgelerde fps düşerbirde hdmi girişli bir monitörde denediğimde kullanım daha düşüktü dönüştürücüyü idareten aldım 30 TL'ye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
her şey en yüksekte
şehir dışına çıktım ve fps 45lere düştü bu normalmi yeni yeni yüklediği içinmi böyle
dostum bir bakarsan sevinirim![]()
evet ama güncelledikten sonra yeniden başlatmadım ondan olabilirmiAfterburnerla butun değerleri atarsan sevinirim gta 5te çimenli ve ağaçlı bölgelerde fps düşer
Butun driverlar güncel değil mi
yani ekran kartı güncelevet ama güncelledikten sonra yeniden başlatmadım ondan olabilirmi
evet ama güncelledikten sonra yeniden başlatmadım ondan olabilirmi
yani ekran kartı güncel