Bu Kuş Hasta mı? Napılmalı

Belli zaten kuşlar birbirini yolmuşlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Para kazanmak için yapıyorsa biraz paraya kıyıp yuvalık kafes alsın

Maşallah
Saol

Belli zaten kuşlar birbirini yolmuşlar.

Para kazanmak için yapıyorsa biraz paraya kıyıp yuvalık kafes alsın

Maşallah
Sanmam para kazanacağnı ama galiba bir albino var ben kuşumu istiyorum gereksiz bir insanın elinde inan ehliyetim olsa gidip alıcam ama yok

Ekler

• Screenshot_2022-05-06-22-52-51-034_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2022-05-06-22-52-51-034_com.whatsapp.jpg
    939 KB · Hit: 24
  • Screenshot_2022-05-06-22-52-41-210_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2022-05-06-22-52-41-210_com.whatsapp.jpg
    928.3 KB · Hit: 26
Bu arada kuşun altına gazete koyma bit yapıyor .

Yok ben koymuyorum o koymuş ben normal nasılsa öyle gazete kokusunu sevmiyorum supatula ile kazırım gerekirse
Kuşun gelince suyuna sirke karıştır yemek yemesini ve dışkısını takip et sıkıntı yoksa sorun yoktur.

Albinomu diye şüpem var
Albino onlar.senin kuş albino değil ama.

Kuşun gelince suyuna sirke karıştır yemek yemesini ve dışkısını takip et sıkıntı yoksa sorun yoktur.

Albino onlar.senin kuş albino değil ama.
Yok benim kuş albino deil zaten albino diyede almadın görmeden aldım ve Allahım Nasıl Bi Sevap işlediysem Bana O kadar uslu bir kuş verdiki ısırmaz etmez ele gelir sevdirir bizim masaya konar yemek kemirir önerin için teşekürler

Yok benim kuş albino deil zaten albino diyede almadın görmeden aldım ve Allahım Nasıl Bi Sevap işlediysem Bana O kadar uslu bir kuş verdiki ısırmaz etmez ele gelir sevdirir bizim masaya konar yemek kemirir önerin için teşekürler
Maşallah. Allah hastalıksız bitsiz ve mantarsız sağlıklı ömürler versin kuşunuza.

Strese girmiş gibi geldi. Kesinlikle kafesler ayrılmalı. Ayrıca veterinere yönlendiren arkadaşlardan bir ricam olacak, kanatlıdan anlayan veterinerin iletişim bilgisini iletebilir misiniz?

Geri