Neler Yeni

Bu Laptobun Ederi nedir?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
kendimizi kandırmayalım, kendimizi kandıracaksak sabaha kadar kandırabiliriz. dlss kimsenin umrunda değil. bu laptopları oynayanlar first person shooter ya da competitif-fifa ayarında oyunlar oynuyor ve dlss diye bir olay fg gibi bir olay first person shooterlerde saçmalık bunu siz de biliyorsunuz, mesela cs oynayacaksam benim için önemli olan şey düz fps abi bu laptopu alanlar buna bakar. yok teknolojiymiş yok fg yok şu kandırmayalım kendimizi.

Bu düşünce çok yanlış herkes aynı oyunu oynamıyor. Ben ağırlıklı hikayeli oyun oynarım böyle oynayanda çok. God of war oynuyorum açıyorum DLSS i bana 20 fps kazandırıyor bunlar az değerler değil önemli özellikler.

Devir artık teknoloji devri, saf güç bitiyor. Ki şuda bir gerçek yeni oyunlarda mesh shader diye bir şey geldi. RTX 2060 1080 Ti dan daha zayıf kart olmasına rağmen aç bak alan wake 2 de 1080 Ti eski ve mesh shader teknolojisini sahip olmadığından 20 FPS veriyor ama 2060 50-60 FPS akabiliyor.

Genel bir düşünceyle yaklaşmalıyız kişisel değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GTX 1660 Ti da mesh shader özelliğine sahip değil mesela ama 3050 Ti da var yani daha ileriye dönük demektir buda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
keday samur
peki, genel düşünceyle bakarsak ben haklı çıkıyorum. steam'da yübinlerce 3050ti laptop kullanıcılarının oynadığı oyunlar ortada. geleceğe yönelik diye de leptap alınmaz keza gaming leptap diye bir şey yoktur.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
peki, genel düşünceyle bakarsak ben haklı çıkıyorum. steam'da yübinlerce 3050ti laptop kullanıcılarının oynadığı oyunlar ortada. geleceğe yönelik diye de leptap alınmaz keza gaming leptap diye bir şey yoktur.

RTX 4080 GPU suna sahip 4090 lı laptoplar var 7950X3DHX işlemcili canavarlar var gözünü seveyim nasıl yok :D ? Artık laptopların performanslarıda gayet başarılı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
keday samur
en güzel besleme 220v'dan 12v analog transformatörlerle ve kaliteli filtre kapasitörlerle sağlanır. yani iyi bir psu güçlü gpu'lar için önemli. neden?

bir uçaktan 5-6 ton mühimmat bıraktığınız anda o uçak aniden yükselir. bu fizik olayını bir canlandırın. gpu yük altında aniden kapattığınız anda da 12.3 12.5v dalgalanma oluşur. bakın gaming laptop olmaz. gerçek bir gpu'yu elinizde tutmadan anlayamıyorsunuz. elinizde tuttuğunuzda da onun leptop içine giremeyeceğini, girse de beslenemeyeceğini, beslense soğutulamayacağını görüyorsunuz.

leptaplarda besleme adaptörden dc-dc konvertörlerle oluyor ve bu iş böyle olmaz son sahibi anlar ben çok paralar kazandım ama tecrübeyle anlayacak herkes bisiklete uçak motoru takılamayacağını.
RTX 4080 GPU suna sahip 4090 lı laptoplar var 7950X3DHX işlemcili canavarlar var gözünü seveyim nasıl yok :D ? Artık laptopların performanslarıda gayet başarılı.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
can
3050tili bir laptoptan bahsediyoruz ne olursa olsun 20k bile veren zor çıkar arkadaş yukarıda mesaljrda demiş 17 18 civarına anca satarsın keza 18-19a çok rahat 3060lı latoplar geliyor sarı sitede daha geçen gün 19 bine hp omen 12500h 4050 modelini almadım gittim sıfır 4060 aldım

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Top Bottom