$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
kendimizi kandırmayalım, kendimizi kandıracaksak sabaha kadar kandırabiliriz. dlss kimsenin umrunda değil. bu laptopları oynayanlar first person shooter ya da competitif-fifa ayarında oyunlar oynuyor ve dlss diye bir olay fg gibi bir olay first person shooterlerde saçmalık bunu siz de biliyorsunuz, mesela cs oynayacaksam benim için önemli olan şey düz fps abi bu laptopu alanlar buna bakar. yok teknolojiymiş yok fg yok şu kandırmayalım kendimizi.
Bu düşünce çok yanlış herkes aynı oyunu oynamıyor. Ben ağırlıklı hikayeli oyun oynarım böyle oynayanda çok. God of war oynuyorum açıyorum DLSS i bana 20 fps kazandırıyor bunlar az değerler değil önemli özellikler.
Devir artık teknoloji devri, saf güç bitiyor. Ki şuda bir gerçek yeni oyunlarda mesh shader diye bir şey geldi. RTX 2060 1080 Ti dan daha zayıf kart olmasına rağmen aç bak alan wake 2 de 1080 Ti eski ve mesh shader teknolojisini sahip olmadığından 20 FPS veriyor ama 2060 50-60 FPS akabiliyor.
Genel bir düşünceyle yaklaşmalıyız kişisel değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
GTX 1660 Ti da mesh shader özelliğine sahip değil mesela ama 3050 Ti da var yani daha ileriye dönük demektir buda.