sefergider
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Isınma problemi yapar mı? fiyatına değer mi?
Oyun performansımı etkilemediği sürece bir sıkıntı oluşturmaz benim içinCihazda PCI Express 4.0 desteği yok. Alınmaz bence.
bu fiyata daha ne kadar iyi ekran kartı olabilir ki? Aynı fiyata bulunan 3050ti lara nazaran seçtim zaten. 3060 varken 3050 almayı kesinlikle düşünmediğim için ve en uygun fiyat bu olduğu için almak istedimOyun için alıcaksan bence alınmaz ekran kartı daha iyi olabilirdi ayrıca bu bir laptop ne kadar iyi soğutması olursa olsun illaki ısınır
Alınır cihazı kendim kullanıyorum güzel tek eksi yan fan sesi biraz fazla onun dışında eksi yanı yok para çıkarsa bunu öneririm
Isınma problemi yapar mı? fiyatına değer mi?
Peki hocam kaç tane havalandırması var bilgisayarın. Oynadıysanız RDR2 veya COD MW 2 gibi oyunlarda kaç fps alıyorsunuz?Alınır cihazı kendim kullanıyorum güzel tek eksi yan fan sesi biraz fazla onun dışında eksi yanı yok para çıkarsa bunu öneririm
Hepsiburada.com sitesine yönlendiriliyorsunuz
www.akakce.com
Kanka laptopun altında sağında solunda ve klavye ile ekran arasındaki kısımdaPeki hocam kaç tane havalandırması var bilgisayarın. Oynadıysanız RDR2 veya COD MW 2 gibi oyunlarda kaç fps alıyorsunuz?
Edit bu indirimi şimdi gördüm buna hemen yapış hiç düşünme bilePeki hocam kaç tane havalandırması var bilgisayarın. Oynadıysanız RDR2 veya COD MW 2 gibi oyunlarda kaç fps alıyorsunuz?
taksit seçeneği benim kredi kartımda yok maalesefKanka laptopun altında sağında solunda ve klavye ile ekran arasındaki kısımda
Gayet güzel değerler alıyorum kanka akıcı oynatıyor tam sayı hatırlamıyorum benim attığım modeli alın daha uzun ömürlü olır
Post automatically merged:
Edit bu indirimi şimdi gördüm buna hemen yapış hiç düşünme bile
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 12700H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3060 6Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en uygun taksit seçenekleri ile fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da!
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 12700H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3060 6Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en uygun taksit seçenekleri ile fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da!www.vatanbilgisayar.com
Anladım o zaman bu Lenovo en mantıklısıtaksit seçeneği benim kredi kartımda yok maalesef![]()