- Bütçe
- 50000
bu fiyata alınır mı? sorun çikartırmı soğutma sistemi iş görürmü batarya falan
başka öneriniz varsa bekliyorum
Bunun soğutması hakkında kötü bir şey duymadım, oyuncu laptoplarının bataryası zaten iyi gitmiyor, bunun da pek iyi gitmez sanırım. Ben de bu laptopu almayı düşünmüştüm tipini beğenmediğim için vazgeçtim.
üstad bu konuda bilginiz var sanırım omeni çevremde öven çok kişi var kalite konusunda öylemidir bu lenovadan dahamı iyi peki
en iyisi asus knk daha bilindik markalardan al asus oyun konusunda çok iyi markaüstad bu konuda bilginiz var sanırım omeni çevremde öven çok kişi var kalite konusunda öylemidir bu lenovadan dahamı iyi peki
Omen, Victus'dan işçilik olarak daha kaliteli.üstad bu konuda bilginiz var sanırım omeni çevremde öven çok kişi var kalite konusunda öylemidir bu lenovadan dahamı iyi peki
lenovodan iyi midir? 50 55k bandina alabileceğim en iyi laptop bumudur taşınabilirlik önemli değil uzaktan ögretim için alıcam ufak tefek yerlereOmen, Victus'dan işçilik olarak daha kaliteli.
Attığım omen modeli 17.3 inç, 3kg büyük bir laptop. Laptobu sürekli taşıyacaksan senlik olmayabilir.
en iyisi asus knk daha bilindik markalardan al asus oyun konusunda çok iyi
mesela ? hangi markalar asus rog g16 4060 140watt 50k civarlarında 50k çok degilmi 4060 aen iyisi asus knk daha bilindik markalardan al asus oyun konusunda çok iyi marka
Güç isterseniz attığım en güçlüklerine birisidir bütçenizde.lenovodan iyi midir? 50 55k bandina alabileceğim en iyi laptop bumudur taşınabilirlik önemli değil uzaktan ögretim için alıcam ufak tefek yerlere
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesela ? hangi markalar asus rog g16 4060 140watt 50k civarlarında 50k çok degilmi 4060 a
lenovo starfield gibi testlerde max ayarlarda 70 derecelerde gpu benmi yanlis biliyorumGüç isterseniz attığım en güçlüklerine birisidir bütçenizde.
Kalite isterseniz ROG STRIX G16 öneririm. (Asus TUF A15 ve ROG STRIX G16 250 nit %100 srgb panele sahip)
Sadelik isterseniz Legion Slim 5 öneririm. (Dahili ekran kartı yok Ve Slim olduğundan sıcak çalışabilir.
Asus tuflenovodan iyi midir? 50 55k bandina alabileceğim en iyi laptop bumudur taşınabilirlik önemli değil uzaktan ögretim için alıcam ufak tefek yerlere
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesela ? hangi markalar asus rog g16 4060 140watt 50k civarlarında 50k çok degilmi 4060 a
Asus tuf okeyde reis model ?
siz ne aldınız hocam link varmıBunun soğutması hakkında kötü bir şey duymadım, oyuncu laptoplarının bataryası zaten iyi gitmiyor, bunun da pek iyi gitmez sanırım. Ben de bu laptopu almayı düşünmüştüm tipini beğenmediğim için vazgeçtim.