Neler Yeni

Yardım Bu laptop alınır mı? ?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Hocam 1500 dolardan aşşağı 4070 gpu lu laptop yok gibi markayıda ilk defa duyuyorum. Pek güven vermedi.

Nerld

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eren
Nasıl ilk kez duyuyorsunuz site kaç yıllık en büyük alışveriş sitelerinden marka bildiğiniz adatanın alt markası olan ram ssd kasa üreten XPG işte.Ki neweggin kendisi satıyor.Ürün güzele benziyor.Piyasayı bilmiyorum ama marka ve site güvenilir için rahat olsun.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siteyi de markayı da ilk defa duydum ama o özellikler için çok fazla ucuz bence dolandırıcı olabilir dikkat edin. O özellikler 1800 dolarlıklarda var

Hocam 1500 dolardan aşşağı 4070 gpu lu laptop yok gibi markayıda ilk defa duyuyorum. Pek güven vermedi.

36kya 4070 zor ya

site amerikanın en büyük sitelerinden bir tanesi newegg tek sıkıntım xpg markasıydı kendisinin ramlerini kullanıyorum başarılılar ama laptop konusunda ne kadar başarılılar bilmiyorum size bir sormak istedim.

4060 ekran kartlı laptopları 1k dolara en iyisini alabiliyorsun 4070 çok sorun değil içindeki işlemci manyak bir şey sırf onun için alıyorum aslında bu fiyata bu ozellikler çok iyi yarın alım yapacağım.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
site amerikanın en büyük sitelerinden bir tanesi newegg tek sıkıntım xpg markasıydı kendisinin ramlerini kullanıyorum başarılılar ama laptop konusunda ne kadar başarılılar bilmiyorum size bir sormak istedim.

4060 ekran kartlı laptopları 1k dolara en iyisini alabiliyorsun 4070 çok sorun değil içindeki işlemci manyak bir şey sırf onun için alıyorum aslında bu fiyata bu ozellikler çok iyi yarın alım yapacağım.
ha amerikadasın hayırlı olsun o halde

Nerld

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eren

Hocam peki bu vergi dahil fiyatı mı?Amerika'da ödemede son anda ürünün vergisi dahil ediliyor diye duymuştum.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam peki bu vergi dahil fiyatı mı?Amerika'da ödemede son anda ürünün vergisi dahil ediliyor diye duymuştum.
evet doğru duymuşsun marketlerde bile durum odur. buna 83 dolarlık bir vergi çıkıyor okadar.

yanındada xpg nin 80 dolarlık bir baya iyi bir kulaklılığı hediye geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,761
Üyeler
163,718
Son üye
gülümsegiyim
Top Bottom