- Reaksiyon skoru
- 753
İşlemcive ekran kartı w sınırlı diye hatırlıyorumHayır
Watt sınırlı tek fanlı sıcak çalışıyor vs. Vs.İşlemcive ekran kartı w sınırlı diye hatırlıyorum
Max bu fiyata ne alınırWatt sınırlı tek fanlı sıcak çalışıyor vs. Vs.
Max bu fiyata ne alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Max 32
Bu seride Hall sorunu giderildi miHP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD IPS 144 Hz, AMD Ryzen™ 7 8845HS 5,1 GHz İşlemci, 16 GB DDR5-5600, 1 TB PCIe® NVMe™ M.2 SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 6 GB GDDR6, FreeDos, B9KM3EA : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD IPS 144 Hz, AMD Ryzen™ 7 8845HS 5,1 GHz İşlemci, 16 GB DDR5-5600, 1 TB PCIe® NVMe™ M.2 SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 6 GB GDDR6, FreeDos, B9KM3EA : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Bilemiyorum. Victus 15 kuzenimde de var hall arızası yemedi hiç. Şans işi birazBu seride Hall sorunu giderildi mi
Kronigi olmayan yokmu uğraşmasın servisle felanBilemiyorum. Victus 15 kuzenimde de var hall arızası yemedi hiç. Şans işi biraz
Şimdi bakıyosun bu bütçe ne var. Cyborg alınmaz, thin alınmaz, victus 15 alınmaz, loq alınmaz, excalibur alınmaz, monster alınmaz erazer alınmaz, gamegaraj alınmaz. Ne kaldıki alalım. Mecbur birini alcan artıkKronigi olmayan yokmu uğraşmasın servisle felan
Gamegaraj ve erazerım kronigi yok diye hatırlıyorum Kasım indirimlerini beklemek mantıklı mıŞimdi bakıyosun bu bütçe ne var. Cyborg alınmaz, thin alınmaz, victus 15 alınmaz, loq alınmaz, excalibur alınmaz, monster alınmaz erazer alınmaz, gamegaraj alınmaz. Ne kaldıki alalım. Mecbur birini alcan artık
Kroniği olmasa da çok sesli çalışan ısınan modelGamegaraj ve erazerım kronigi yok diye hatırlıyorum Kasım indirimlerini beklemek mantıklı mı
Game Garaj'ın bir modeli yok bu bütçede maalesef.Gamegaraj ve erazerım kronigi yok diye hatırlıyorum Kasım indirimlerini beklemek mantıklı mı