yalnızbiri01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 889
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederimHayırlısı olsun hocam.
Teşekkür ederimHayırlısı olsun hocam.
Laptop elime ulaştı fanı biostta sesli çalışıyor kurulum daha yapmadımİntel işlemcilerin şuanda ısınma sorunları var amd almanı şiddetle öneririm
Eee memnun musun pekiLaptop elime ulaştı fanı biostta sesli çalışıyor kurulum daha yapmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Suanlik güzel bir sıkıntısı yok fakat fan otomatikte iken gerçekten de bazen çok açıp kapatıyor performans modunda 92 dereceye kadar gördüm ama dengelide 78i geçmiyorEee memnun musun peki
CpuSuanlik güzel bir sıkıntısı yok fakat fan otomatikte iken gerçekten de bazen çok açıp kapatıyor performans modunda 92 dereceye kadar gördüm ama dengelide 78i geçmiyor
Undervolt filan yaptinmjSuanlik güzel bir sıkıntısı yok fakat fan otomatikte iken gerçekten de bazen çok açıp kapatıyor performans modunda 92 dereceye kadar gördüm ama dengelide 78i geçmiyor
Cpu
Yok hocam yapmadımUndervolt filan yaptinmj
valla ben paketledim iade edicem o fan sesi cekilmezYok hocam yapmadım
Hocam oyunda iken performans modunda fazla ama denge modunda pek sıkıntı olmuyor oyun oynamadiğım zaman sesiz modda çalıştırıyorum kütüphanede falan da kullanmisligim varvalla ben paketledim iade edicem o fan sesi cekilmez
Ne kadara aldınızvalla ben paketledim iade edicem o fan sesi cekilmez
83kHocam oyunda iken performans modunda fazla ama denge modunda pek sıkıntı olmuyor oyun oynamadiğım zaman sesiz modda çalıştırıyorum kütüphanede falan da kullanmisligim var
Ne kadara aldınız
dengede sorun olmuyorda dengede bi 10 dakikadan sonra sicakliktan watt kismaya basliyor fps iniyorHocam oyunda iken performans modunda fazla ama denge modunda pek sıkıntı olmuyor oyun oynamadiğım zaman sesiz modda çalıştırıyorum kütüphanede falan da kullanmisligim var
Ne kadara aldınız
Hybirt modda ise doğrudur ben grafik modunda çalıştırıyorum83k
dengede sorun olmuyorda dengede bi 10 dakikadan sonra sicakliktan watt kismaya basliyor fps iniyor
Şu an gaming gan TR de 76 bin tl83k
dengede sorun olmuyorda dengede bi 10 dakikadan sonra sicakliktan watt kismaya basliyor fps iniyor
yok hocam direk gpu kullaniyorum en soldakini seciyorum islemci watti kisiyor bi sure sonra islemciye bagli oyunlar oynuyorum bi isime yaramiyorHybirt modda ise doğrudur ben grafik modunda çalıştırıyorum
Anladım siz bilirsiniz memnun kalmadıysanız iade en mantıklı seçenekyok hocam direk gpu kullaniyorum en soldakini seciyorum islemci watti kisiyor bi sure sonra islemciye bagli oyunlar oynuyorum bi isime yaramiyor
ben vector serisi aldim 5070 ti li olani bakalim iade alir heraldeAnladım siz bilirsiniz memnun kalmadıysanız iade en mantıklı seçenek