Neler Yeni

BU LAPTOP ALINIR MI?

yamaNsck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yaman
herkeze merhabalar ve herkeze iyi günler yaklaşık 3000 tl bütçem var ihtiyacim olan office programlarini kullanmak ve csgo valorant oynamak sabit 60 fps oynayabilsem benim icin yeterli aşşağıdaki sistem ozzeliklerine sahip bir laptop buldum işimi görürmü (masaüstü almak istemiyorum bu yüzden masaüstü önermezseniz sevinirim)
i5 7200u 4 çekirdek
8gb ddr4 ram
920mx ekran kartı
1tb hdd
128gb ssd
bu sistemi 3000 tl ye buldum isimi gorur mu? ve bu fiyata uygunmu simdiden cevaplariniz icin tessekurler

Lolcü Buse

80+ Bronze
herkeze merhabalar ve herkeze iyi günler yaklaşık 3000 TL bütçem var ihtiyacim olan office programlarini kullanmak ve csgo valorant oynamak sabit 60 fps oynayabilsem benim icin yeterli aşşağıdaki sistem ozzeliklerine sahip bir laptop buldum işimi görürmü (masaüstü almak istemiyorum bu yüzden masaüstü önermezseniz sevinirim)
i5 7200u 4 çekirdek
8gb ddr4 ram
920mx ekran kartı
1tb hdd
128gb ssd
bu sistemi 3000 TL ye buldum isimi gorur mu? ve bu fiyata uygunmu simdiden cevaplariniz icin tessekurler
garantisi var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

herkeze merhabalar ve herkeze iyi günler yaklaşık 3000 TL bütçem var ihtiyacim olan office programlarini kullanmak ve csgo valorant oynamak sabit 60 fps oynayabilsem benim icin yeterli aşşağıdaki sistem ozzeliklerine sahip bir laptop buldum işimi görürmü (masaüstü almak istemiyorum bu yüzden masaüstü önermezseniz sevinirim)
i5 7200u 4 çekirdek
8gb ddr4 ram
920mx ekran kartı
1tb hdd
128gb ssd
bu sistemi 3000 TL ye buldum isimi gorur mu? ve bu fiyata uygunmu simdiden cevaplariniz icin tessekurler
@EnverPasha

Avolay

80+ Gold
i5 7200u 4 çekirdek
8gb ddr4 ram
920mx ekran kartı
1tb hdd
128gb ssd
Oynatır :)

zastava

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
cihat aras
Garantisi varsa kaçırma direk al. Eğer garantisi yok ise kondisyonuna ve sistem testlerine sokarak al. Fiyatı gayet uygun

yamaNsck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
urunun garantisi bitmis ve menteseleri tamir gormus ancak sarj adaptoru bataryasi vs orjinal ve faturasida duruyormuş tabi dediginiz gibi almadan once kontrol edeceğim

kurt_14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
kurt 14
i5 7200u 4 çekirdek
8gb ddr4 ram
920mx ekran kartı
1tb hdd
128gb ssd
hocam ben apuda valorantta 100 fps 50 fps arası geziyorum rahat rahat kaldırır bence ikisini de

Top Bottom