Bu Laptop alinir mi?

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Reaksiyon skoru
798
Arkadaslar babam Mali musavir be kendisine yeni bir laptop lazim. 17.3 inc istiyor ve Ben de İngiltere den bu modeli buldum. Tr de muadil daha ucuz mudur? Ve donanimi yeterli midir? Kendisi bazen ofis bilgisayarina uzaktan baglanarak calisiyir bazen de gib gibi devlet siteleri kullaniyor yani cok agir Bir is degil excel gibi muhsebe isleri. Uzun yillar da dayanmasi lazim. Veya baska oneride bulunabilir misiniz? Simdidien tesekkurler.

Guncel kurla 6319 tl

Son düzenleme:
Arkadaslar babam Mali musavir be kendisine yeni bir laptop lazim. 17.3 inc istiyor ve Ben de İngiltere den bu modeli buldum. Tr de muadil daha ucuz mudur? Ve donanimi yeterli midir? Kendisi bazen ofis bilgisayarina uzaktan baglanarak calisiyir bazen de gib gibi devlet siteleri kullaniyor yani cok agir Bir is degil excel gibi muhsebe isleri. Uzun yillar da dayanmasi lazim. Veya baska oneride bulunabilir misiniz? Simdidien tesekkurler.

Guncel kurla 6319 TL
Link çalışmıyor ama

Benim pederde yeminli mali müşavir hocam. O da bir bilgisayar istiyordu ofisine. Huawei Matebook d14 (ya da 15) alıp karşısına birde monitör alarak kullanıyordu. (Ekranı yansıtıyordu) belki böyle bir şey düşünebilirsiniz. Ama pahalıya gelir.

Guncel kurla 6319 TL
iş ofis kullanımı için önerilecek cihazların çoğu 15.6 inchten az çıkıcak muhtemelen ama Intel Evo Platformu sertifikalı cihazlara bakabilirsiniz. Tam aradığınız özellikleri intel sertifikalı şekilde sunuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,871
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri