Neler Yeni

Bu Laptop Alınır Mı ?

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Merhaba,
Günlük kullanım için, sadece günlük kullanım için bir laptop bakıyordum arkada Metin2 ye benzer bir oyun açık olcak sürekli. Sizce sistem işimi görür mü 500TL gibi bir fiyata almayı düşünüyorum.
İşlemci: AMD E-350 Processor 1.60 GHz
Ram: 2GB (1.6GB Kullanılabilir alan)
HDD: 250 GB Harddisk Marka belirtilmemiş
GPU: 2GB da ekran kartı var sanırım İntel HD
Günlük kullanım için seri bir hız sunar mı sizce bu sistem, ve de metin2 gibi eski mmorpg oyunları oynatır mı?

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Google zor girer bir de ekran kartı tam olarak nedir ve ssd takarsaniz daha iyi olabilir fiyatı 350 gibi bir sey olusa alınabilir

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
500tlye alınabilir. ama çok bir şey beklemeyin.

Flamesa

80+ Silver
Merhaba,
Günlük kullanım için, sadece günlük kullanım için bir laptop bakıyordum arkada Metin2 ye benzer bir oyun açık olcak sürekli. Sizce sistem işimi görür mü 500TL gibi bir fiyata almayı düşünüyorum.
İşlemci: AMD E-350 Processor 1.60 GHz
Ram: 2GB (1.6GB Kullanılabilir alan)
HDD: 250 GB Harddisk Marka belirtilmemiş
GPU: 2GB da ekran kartı var sanırım İntel HD
Günlük kullanım için seri bir hız sunar mı sizce bu sistem, ve de metin2 gibi eski mmorpg oyunları oynatır mı?
Büyük ihtimal sro oynayacaksınız şehir içinde kalabalık yerlerde clientless atabilir biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimal sro oynayacaksınız şehir içinde kalabalık yerlerde clientless atabilir biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Clientless atması önemli değil 2 çar pt de iş görsün yeter. Ana çarlar diğer pc de zaten fakat 2 bot açık iken clientless bir şekilde tw den işimi rahat yapabilir miyim acaba.

Flamesa

80+ Silver
Clientless atması önemli değil 2 çar pt de iş görsün yeter. Ana çarlar diğer pc de zaten fakat 2 bot açık iken clientless bir şekilde tw den işimi rahat yapabilir miyim acaba.
Bota atmak için alınabilir ama sıfırdan o pc ile çar kasamazsınız anca clientless ile bota atılır donate için alınabilir yani :D

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bota atmak için alınabilir ama sıfırdan o pc ile çar kasamazsınız anca clientless ile bota atılır donate için alınabilir yani :D
Başka bir model bakayım o zaman yapcak bir şey yok, sürekli clientless yerse çıldırırım ben :D,

Flamesa

80+ Silver
Başka bir model bakayım o zaman yapcak bir şey yok, sürekli clientless yerse çıldırırım ben :D,
Bencede başka modellere bakın hocam. Pc limit serverlarda kullanacaksınız anladığım kadarıyla. Ana bilgisayar ile çarları kasıp bu pc ile client açmadan botlarsınız en fazla. 300 tl civarı daha ekleyip biraz daha düzgün bir şey alın güzel birkaç serverda parasını çıkarırsınız zaten :D

Top Bottom