benimkide tn hocam.TN ekranlı, üzer. Ama işlemci güzel.
Daha performanslısını ancak ikinci elde bulabilrsiniz.
benimkide tn hocam.TN ekranlı, üzer. Ama işlemci güzel.
Daha performanslısını ancak ikinci elde bulabilrsiniz.
MSİ ekranları nispeten TN den ziyade VA ya daha yakın. Ama yinede bir IPS değil. Kenardan üstten alttan hafif baksanız renkler kayar. Siyahlar bulutlu gridir vs vs.benimkide tn hocam.
IPS mi önerirsiniz?MSİ ekranları nispeten TN den ziyade VA ya daha yakın. Ama yinede bir IPS değil. Kenardan üstten alttan hafif baksanız renkler kayar. Siyahlar bulutlu gridir vs vs.
IPS yada Oled kesinlikle. TN panel ile ekrana o kadar uzun süre bakamazsınız, gözünüz çok yorulur.IPS mi önerirsiniz?
Mavi filtreli gözlükler var onlar işe yaramıyor mu?IPS yada Oled kesinlikle. TN panel ile ekrana o kadar uzun süre bakamazsınız, gözünüz çok yorulur.
Önerebileceğiniz bir laptop var mıIPS yada Oled kesinlikle. TN panel ile ekrana o kadar uzun süre bakamazsınız, gözünüz çok yorulur.
Hayır yaramaz, Panel kalitesiz.Mavi filtreli gözlükler var onlar işe yaramıyor mu?
Tn gozleri yoruyor mu hocam?Yazılımla uğraşırken ekrana bakmaktan gözlerin mahfolur. TN alma.
Evet, çok yorar.Tn gozleri yoruyor mu hocam?
Peki oneriniz nedir?Evet, çok yorar.
FHD , IPS yada Oled alınmalı.Peki oneriniz nedir?
Hocam 2 el laptop almanızı tavsiye ederim güzel bir şeyler bulabilirsiniz şöyle yükselmiyor bu tarz bilgisayarlarda ram anakarta lahimli oluyor ve sana sadece tek slot kalıyor bu öylemidir bilmiyorum ama oraya 8 takarsan mesela 4×8 olurOyun, üniversite ve yazılımda kendimi geliştirmek istiyorum
Bence lehimli olmasından ziyade dual channel olması önemli. Tek kanal lehimler kötü. ama dual olduktan sonra 4+4 de çok rahat bir şekilde kullanılabilir. Ki arkadaş yazılımcıymış. Ram ile işi yok, işlemci ve ekranla işi.Hocam 2 el laptop almanızı tavsiye ederim güzel bir şeyler bulabilirsiniz şöyle yükselmiyor bu tarz bilgisayarlarda ram anakarta lahimli oluyor ve sana sadece tek slot kalıyor bu öylemidir bilmiyorum ama oraya 8 takarsan mesela 4×8 olur
Ram ile işi yok mu ?Bence lehimli olmasından ziyade dual channel olması önemli. Tek kanal lehimler kötü. ama dual olduktan sonra 4+4 de çok rahat bir şekilde kullanılabilir. Ki arkadaş yazılımcıymış. Ram ile işi yok, işlemci ve ekranla işi.