Kurapikki
80+ Bronze
Arkadaşlar böyle bir laptop gördüm. Bait mi? Isı değerleri nasıl? bu fiyat aralığında daha iyisi var mıdır?
Satıcı sağlam. Laptop ile ilgili bir bilgim yok maalesef.Arkadaşlar böyle bir laptop gördüm. Bait mi? Isı değerleri nasıl? bu fiyat aralığında daha iyisi var mıdır?
Bu tür mağazalardan laptop almayın. Kurumsal ve büyük firmalardan alın. Ayrıca garanti süresi 2 ay, yersen
Alacaksa burdan alsın.HP Victus 16-E1010NT 68S26EA AMD Ryzen 5 6600H 8 GB RAM 512 GB SSD 4 GB GeForce RTX3050ti 16.1
HP Victus 16 E1010NT 68S26EA AMD Ryzen 5 6600H 8 GB RAM 512 GB SSD 4 GB GeForce RTX3050ti 16.1www.teknosa.com
Satıcı adı değişik olduğu için öyle söyledim. Aynı ise sorun olmaz al.Aynı satıcı satıyor sanırım. Hepsiburada ile tekosanın garanti anlamında çok farkları var mı?
Hangisi daha avantajlıysa oradan almanı öneririm. Alacağın kart kredi kartıysa o kartın bonuslarına vs bak. Nereden ne gelirse kardır mantığı Ayrıca hepsiburada'dan yeni bir hesap açıp alırsan 14 gün sonra 100 lira hesabına iade edilir (Efsane gençlik sistemine üye ol önce). 100 lira pek büyük bir meblağ olmasa da sonuçta bedava. Mousepad ya da mouse vs alabilirsin (ya da başka ürünler)Aynı satıcı satıyor sanırım. Hepsiburada ile tekosanın garanti anlamında çok farkları var mı?
Arkadaş için bakıyorduk sisteme. İlk defa ddr5 sistemi bu kadar ucuza gördüğüm için foruma sorayım dedim. Bildiğniz herhangi bir kronik sorun var mı bu seride?Hangisi daha avantajlıysa oradan almanı öneririm. Alacağın kart kredi kartıysa o kartın bonuslarına vs bak. Nereden ne gelirse kardır mantığı Ayrıca hepsiburada'dan yeni bir hesap açıp alırsan 14 gün sonra 100 lira hesabına iade edilir (Efsane gençlik sistemine üye ol önce). 100 lira pek büyük bir meblağ olmasa da sonuçta bedava. Mousepad ya da mouse vs alabilirsin (ya da başka ürünler)
Valla dediğim gibi inanın laptopla ilgili hiçbir bilgiye sahip değilim. Sizi yanıltmak istemem.Arkadaş için bakıyorduk sisteme. İlk defa ddr5 sistemi bu kadar ucuza gördüğüm için foruma sorayım dedim. Bildiğniz herhangi bir kronik sorun var mı bu seride?